Selektor prati veznjaka Rijeke
0
Zbog čega Ćiro želi Sharbinija?
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jedan od starih trikova, rekao bi jalijaskih. Naime Sharbini nije Ciri interesantan, nego je ovo nacin da se lobira kod Bilica. Na ovaj nacin ce Bilic, pod pritiskom javnosti, pozvati Sharbinija u repku, kako ovaj nebi zaigrao za BiH.
Stvarno ste do zla Boga. Mozda ga Ciro spominje radi toga sto je decko sigurno medju top 3 igraca hrvatske lige ?!
Incidentan igrač, nije za nas definitivno.
ma sere...koji ce nam kukuruz ha ja.....miske, salihovic ko vse treba....
Kakve veze ima odakle je ko ako naša reprezentacija može imati hajra od toga? Davali smo državljanjstva i Kunti i Panti, pa nismo baš imali hajra od toga, pa zašto ne bi ni ovom momku, još pogotovo ako će igrati dobro i postizati golove za našu reprezentaciju ! ĆIro se nije ni uspio dokazati kako treba, a već je \"kriminalac, lopov i sl \"! MIslim, halo ba, sačekajte malo ! Prema tome, svi vi snobovi, koji samo sjedite (uglavnom čitav dan) po kafićima, ispijate kafe od nemila do nedraga, prijepodne mrzite sebe, a poslije podne cijeli svijet i kritikujete sve oko sebe - prestanite više sa tim preseravanjem, jer ako mislite da nešto ne valja i da može te i trebate nešto promjeniti - dignite guzicu sa mindera i konačno nešto uradite sami osim naprđivanja tipa:\"Joj vidi ovog, joj vidi onog...\"!
palestinac, sa sirisjskim drzavljanstvom ozenjen srpkinjom iz Bosne a zive u Hrvatskoj...ajde sad skonaj za koga ce da igra njegove djete Ako bude znao igrat\', za FK Sarajevo. Ako ne bude, za Želju.
palestinac, sa sirisjskim drzavljanstvom ozenjen srpkinjom iz Bosne a zive u Hrvatskoj.. ajde sad skonaj za koga ce da igra njegove djete
Srbija i Hrvatska otimaju igrače kažu neki ovde......Alo Breeee....Neće da igraju za vas.....ne doživljavaju BiH kao svoju državu.....i to je to....kao da ste sa kruške pali pa ne znate to....
Stilic je izmislio fudbal za ovog Sharbinija, ali nikako da dobije sansu. O cemu je rijec?
Cuj zasto ga želi heh .. pa zato sto je brat muslim :))
nije ovo tema sine, ovo je clanak
Edin Isanovic !?! cemu ova tema ???
covjek je musliman i treba da igra za BiH!!! Jasno ko dan!
A zasto bi igrao za BiH,pa nema nikakve veza sa tom drzavom.
On može dobiti naše državljanstvo, ali opet ne bi mogao igrati za nasu reprezentaciju. Po FIFA pravilima naturalizovani igrač mora igrati 5 g. u domacoj ligi da bi mogao igrati za zemlju cije ce drzavljantsvo dobiti. Znači Sharbini nema nikakve šanse da nastupi za našu reprezentaciju, to je Ćirina demagogija, a sad zašto to radi...?? Po meni bi bilo bolje da dovede Mujdžu ako bas zeli da pomogne i tome \'\'Hrvatima\'\' igraca! Jer na bokovima nam škripi! Al\' nešto mi govori da mu to nije cilj!