Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi muskarac Skrtel! Balerine bi se poceli valjati i glumiti da mu je neko bubreg izvadio. Skrtel se odma digao ... nasmijao se .. i pruzio mu ruku kao pravi igrac! Respect !!!
Pogledajte youtube gdje sissoko costu stocira... Sa dvine sake, ne jednom hahaha
trebo ga je strest štocom jarane pa makar 5 utakmica dobio
Skrtel je grub, ali fer igrac. Ovaj Costa je najveci smrad ikada na fudbalskim terenima. Suarez je nista za njega.
kostu treba u zatvor strpati
Revoltiran polozajem na tabeli i situacijom u klubu, Jose Mourinho, odradjujuci jedan od treninga Chelsea-a, naredio igracima da pod gas-maskama "okrenu" par krugova oko stadiona. Igraci, nemajuci izbora, poslusno slijede instrukcije menadzera. ...5-10 minuta kasnije - igraci vidno zamoreni, a njega srdzba nesto popustila, Mourinho ce, u vojnickom stilu: "Skini maske." Profesionalci jedva docekali, povinuju se zapivijedi. Nakon minut-dva Mourinho ce: " Diego (Costa, o.a.), bilo je ZA SVE da se skinu maske. Sta ti cekas?" "Pa skinuo sam, treneru," jos zadihan, zbunjeno ce Diego Costa. "Fuuj, "bem ti facu," promrmlja Mourinho i nestade u svlacionici. :)
Zaslužio isključenje i to na duži period. Treba lika suspendovati kao Suraze, ako ne i žešće. Stalno ponavlja sranja...
najbolje da mu ambramovic da otkaz i rijesi se divljaka, a usput i Murinja nek goni sa njim
Cou zweimal, Benteke einmal! Adieu, Jose! #LFC #YNWA
Kosta je kreten treba ga izbacit na 10 utakmica suspenzije
Nije Brazilac, nego Spanjolac!
Kako ga Škrtel profesionalno pogleda i ne odreagova. Što bi nasjedao na provokaciju kad je bio igrač utakmice i nije Costi dao centimetra prostora u napadu tokom cijele igre. Tako se dobivaju utakmice. Bešiću, gledaj i uči. :) Za Costu ovo ništa novo...
E ovo je pravi fudbal, respect Skrtelu, ali Diijegu, koji dobro namlati svakog igraca koji se usudi da ga cuva.
Smorinjo je bivsi ...
Koje je on smeće od igrača.
Moze da pojest Škrtel al nece da dira djedice.
costu treba zatvoriti u ring sa bartonom
Bilo bi ga fino isto zatvoriti sa Robbenom jedan na jedan nek se igraju lopte. Onda bi onaj imao za šta simulirat ;)