Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek sad treniraju hokej, bit će bolje fizički spremni.
samo da nepoplavi i stadion FK Podrinje iz Janje, ako taj belaj bude, da je dragi Bog narodu na pomoći tamo sve ravno ko tevsija
Jedan dan vaterpolo drugi dan hokej, treći dan fudbal itd.
Adekvatno rjesenje je da promjene ime kluba 😊
mogu hokej igrati
Zar je ovo stadion Na sve liči na stadion ne liči.Kakva je ovo vukojebina/ojebina?
Ko tebe ne/odgoji prikazo?
Sad mogu klizalište otvorit, dodatna zarada
hokej na ledu baba juri dedu, deda juri babu sutra će na svadbu
standard u Zvorniku
Sta vas boli briga, sada mozete igrati hokej haahahah🤣🤣🤣
tako ce plavit citava rs kad je ukinemo 👆
U Republici Srpskoj nista novo
Nije to nikakva srpska, a kamoli republika. Zvornik vazda bio nas. Chetalji se naselili malo pred rat, a nakon etnickog ciscenja opoganili grad da ga ne mozes poznati.
Za gradić od 15-tak hiljada stanovnika nije loše. Ima 2-3hiljade kapacitet. Da pomožimo u Banjaluci 20-30 hiljada, Tuzli, Zenici preko 20.000. Sarajevo preko 40.000. Ok stadiončić a sad što je nisko postavljen u odnosu na rijeku to je dr priča. Uz neke male radove sa ukusom, banere itd bombona.
kamp nou
Mogu bit vaterpolski klub, ako netko nezna plivat neka ide na tečaj
ajde sta cekate prijavite se za hokejasku ligu
stadion?