Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricajte vi sta hocete,al nije sloboda toliko losa,i velikom realu se dogodi da izgubi od slabije ekipe
Slazem se,kazem to kao navijac F.K Sarajevo !
Baš tako, znamo i mi sami da smo malo više sjebali sad sebi situaciju, ali svi izgube. Titula još ne pripada ni Zrinjskom a ni Slobodi, nego se pet ekipa bori za istu. Možda ne osvojimo nijednu, ali 99% nas ne zamjeri ovim momcima, jer se vidi da daju sve od sebe. Uostalom Zrinjski ako pobijedi sve, a izgubi samo od Slobode, uz sve ostale pobjede Slobode, titula je u Tuzli. Ali to je sve ako ovo ako ono, idemo utakmicu po utakmicu, očekujemo još jednu odličnu u srijedu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
što bi Baka rekao rezultat is Open. haha
To vi kalkulisali kad ste primili tricu :p
ironija je taj naziv Europska Grbavica a oni europe neće vidjeti ove god...
Sloboda je imala samo 2 poraza u prvenstvu,jedan u prvom kolu u Zenici i drugi na Kosevu zahvaljujuci sudiji Valjicu.A onda 2 vezana poraza na Tusnju bez postignutog gola-je li ovo samo meni cudno?U prvenstvu nas Zeljo uzme kod kuce a onda na Grbavici u kupu sasvim druga prica,lagana pobjeda.Muti se ovdje opasno
Ja vam govorim svaki dan a ne vjerujete mi. Liga i kup ove godine namješteni. Ligu osvaja Zrinjski (riktaju mu čitavu sezonu), a kup Radnik. Živi bili pa vidjeli.
Liga i kup su namjesteni svake godine. Zato su nam stadioni prazni i truli,kase prazne,racuni blokirani a klubovi nam iz Evrope ispadaju dok je raja jos na moru.
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku brzo završi u nižerazrednom Vratniku
Nema titule smradovi fasisticki iz tuzle!
fasisticki? tz je poznata u regiji ko multietnicki grad gdje su i tokom rata sve tri nacije zivjele u slozi i bili u normalnim odnosima a ti ces pricat o fasistima.. e moj glupane..
Nema veze, mi jebbemo samo Zelju i Saraj'vo :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Željezničar do groba. TM87
Koga ti lazes igracete kao i na Grbavici valjanje i loptu ce golman drzati 3x duze od bilo kog igraca na terenu
uh da hoce igrat ko na grbavici, dva gola plus stativa..
Pa kako im dadoše 2 gola ako su se valajli, šta bi bilo da nisu?
Vi primate tri komada kako god budete igrali...otvoreno ili zatvoreno.
hehe ne ponovi se siroki tako lako
Lagano,jaranski 0:0 da se ne umaraju,ima jos malo lige da se zavrsi..
Potopicemo Slobodu.
Slo slo slobodo na k***c te nabodo.
jarane traba imat ovo sa zvijezdicama..;)
@saratuzla ...treba*
Slo slo slobodo na k***c te nabodo.