Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako mourinho(kralj)nije vodio chelsea 2009. Godine ,mr.xavi ,onda kad vec seres ZAŠTO nisi spomenuo kad ste na onakav odvratni nacin izbacili chelsea(2009.) u polufinalu LP?da je bilo obrnuto,do kraja zivota bi ti govorio da vas je chelsea pomocu sudaca dobio!!!!!!osvetilo se to 2012. Godine kad vas je chelsea pobijedio al na barem skroz posten nacin!!!!!!!!srami se !!!
gdje nam je DZEKO...jel prešao u novi tim? koliko ste smorili sa prelascima od ljetos..e.vo gdje je u gu.zici svojoj NECE NIGDJE DA IDE hajd sad opet jos plačite kako sjedi na klupi kako ga niko ne voli kako ga niko ne razumije!
mrš jado
Ti se glavonja prvi sjecas tog INTERA ;)
Zaista mislim da Mourinha boli qrac sta mislis o njemu. Rezultati i trofeji ostaju zapisani i sve se danas u svijetu vrednuje na osnovu rezultata. Ali strpi se malo Xavi, uskoro ce ti Mou odgovoriti na tvoj lavez...
ti se sjecas, macko i boli te to. dovoljno.
Bravo majstore. Barcu ce uvjek pamtiti po specificnom nacinu igre, i Cruyff i Pep ce po tome uvjek biti poznati. Pisete za Bayern, ali ce ljudi i Bayern pamtiti jer imaju igru, za razliku od timova koje je Murinho trenirao... Lahko je sam sebe prozvat special one...
Xavi ne RiSe!!!
http://allstarballot.nba.com/daily?referrer=asb14_nbadrd&cid=asb14_nbadrd Glasajmo za Mirzu u All-Star utakmici!
Evo objavio je klix članak o ovome, to mi je i bila namjera :))