Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebo Lamparda, čuvaj Waltersa
Jesil gledo utakmicu škutoru? Dva gola mu dade njegov igrač i jedan Lampard s penala...jesil gledo šta je čistih golova odbranio.Idi slavi tamo jednu predasistenciju asistentu u petnest utakmica Muke Lodrića,ostavi se ozbiljnijih igrača...
primjetio sam da ovaj WEMOS samo daje negativne komentare a u stvari je obicni sup.... mozda ga boli mali mozak ili vec sta pogledaj mamalaze http://www.nogometni-magazin.com/hej124.shtml
Za ove koji komentarisu a nisu ni gledali utakmicu. Gledao sam utakmicu na STAR SPORT. Kao prvo Stoke je rupa od ekipe, kao drugo 2 autogola, i jedan iz nepostojeceg penala. I na kraju komentator (Englez, nije Bosanac za neupucene) kaze da je Stoke mogao izgubiti i 8-0 da nema ovako dobrog golmana Begovica. Imate mahanje, bolesni likovi...
wemos- djesi djesi bosnjace katolice kako se danas zoves bosnaski hrvat hercegovac ili bosanski hrvat bosanac ili bosanski hrvat ili hercegovacki hrvat:)))) vi ste bola nacija kvisko:)
man.city je imo 7udaraca u okvir gola stokea..a 3dali. southampton 5udaraca a 3 primljena gola.. ovaj begovic ima katastrofalnu statisiku a nije "jos"puno golova primio.. a svaki drugi udarac u okvic je gol.
7udaraca isla su na okvir gola stokea a 4primljena gola...i onda neko kaze da je begovic skinio 5-6zicera!!!nema bas neke logike,a i matematicki nema sanse..
Da sumiram, jedna velika rinaka od igraca, za rinaku od drzave / reprezentacije. Ma ko vas beje, nema vas opet nigdje, ceka vas baraz da vas nag.u.ze braca portugalci kao sto vas redovno penetriraju ana.l.no, i cao, vozdrica braco mosnjaci.
@wemos - mama ti se davno vratila na stare staze, 4 ku... dnevno:))))
Pa j.e.b.e.m.u m.a.t.e.r mogli ste ovo i malo drugacije napisati. Ispade momak kriv za sve golove. Majmuni jedni jeste li vi uopste gledali utakmicu, Begovic nije kriv nitii za jedan go, dva autogola, penal i udarac u raslje sa 25 metara!!! Ovo je Stokeu peti autogol u zadnje 3 utakmice, hocete li ga kriviti i za ostale?
Dvaput glavom!!!!!
Begovic odlicno branio u prvom, drzao rezultat, ali ne moze on sam igrati odbranu. Jos kad imas takav peh sa dva autogola, sta reci... Ne moze Begovic nikako biti igrac utakmice sa 4 komada u mrezi, za mene je daleko najbolji bio Walters, ne daju se 2 autogola svaki dan. Aferim, momcino!
Walters brani Chelsea! U kinima
a ko je u utakmici protiv southamptona dao autogolove?
Vlašino tukneš na paljanski bijeli luk
Asmir mačka
ja lopate jao miki