Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno momak priča....
uz ozbiljno zalaganje i trcanje mozemo izvuci povoljan rezultat
Sa kiprom ce se proci nekako samo racuj na belgiju da nije stara jaki su:)
Ne bi vama bilo lako ni sa Vrbanjušom.
Ovo je najjadniji igrac koji je krocio u repku ,ali posto mora zbog nacionalnog kljuca shvatljivo je
slazem se
ogi srbine
pa nisam ja crto rs na ruci
U Belgiji 1:2 U Zenici 3:1
ahahhaha
Srecno Belgiji
de nemojte se sada u*rat mkao svaki put. i te supljake ostavite kao za Belgiju nema recept. izbacio ih vels na ep-u. nije belgija tolika "sila" kakvu je vi predstavljate. dobra ekipa jeste, favorit je protiv nas - ali ni mi nismo gibraltar pa da samo cekamo kako ce oni. polaku igrajte svoju igru, bice atmosfera kao da ste pola na svom terenu
nije bosna neka ekipa
Ogi Srbine, Srbija je uz tebe
ogi srbine puse ti ga balije
Vranješ za Klix.ba: Sve osim poraza je dobar rezultat protiv Belgije, s Kiprom neće biti lako Vranješ dalje za Klix.ba: Sa Zimbabveom se moramo dati sve od sebe. A tek Etiopija, to je posebna prepreka.