Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
***te, svima su ova dvojica slabi, nemaju kvalitete - pa šta vi mislite da je BiH, neka fudbalska velesila, rasadnik talenata ? svi vjerujete u papanluk sa bh. portala, koji prosipaju piskarala sa svršenim zanatskim školama, i svi u jedan glas šire mit o tome kako su Bošnjaci (i generalno balkanci) nekako genetski nadmočniji nad ostalim ljudima, kad je riječ o fudbalu, košarci, itd za naš fudbal ova dvojica su veliki potencijal, a talenat je neupitan. pa valjda ti sportski naučnici iz akademije Standarda znaju neki klinac ? ne igra svako djete u prvom timu Standarda sa 18, 19, 20 god. kao što su njih dvojica imali priliku- jedan više, drugi manje. Milošević je talenat o kojem se govori u krugovima evropskih fudbalskih akademija, to je za mene dovoljno - nije Ronaldo, niti će BiH jednog uskoro, ako ikad, vidjeti, ali je zato novi standardni reprezentativac, u to sam ubjeđen.
Posetite nas i tipujte sportsku prognozu i zaradite sa nama. Posetite nasu fb stranicu i sajt za detaljnije informacije. Like & share! https://www.facebook.com/globalbetleague
Mislim da bi ovog Arslanagica trebalo zaboraviti.Em je cesto na klupi,em ne napreduje u igri,em mu je nadimak Razmisljajev. Za godinu-dvije ce svakako nestat sa nogometne mape.
SRAMOTA za Bazdarevica,Handzic Ufa Rusija standardan,postize pogotke asistira i niko nista Sramota !!!
A i ovaj Arslanagic , pa nije Maldini , ako oce nek igra pegla se dvije godine . Ako misli da ce zaigrati za Belgiju skoro gradno se vara, Mali Milosevic moze oic u oba pravca da bude ludilo i da nestane ko onaj sto se odlucio za Svedsku , tako da neka njega
Igraca poput ovog Milosevica ima svaka ekipa kod nas bar jednog!
Al on prima ko 5 nasih :D
Arslanagic 50/50, Milosevic 200% za BIH. samo mu pogledas instagram profil, vec i sad nosi nas dres.