Nakon poraza u Prijedoru
0
Vlatko Glavaš odstupio sa klupe Olimpika
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aha..šta ima porodične obaveze! Pelak (& co) đubre si kao i vlastita majka!
Sada će im Kolar voditi ekipu, tuga i žalost moj Graciću. @mrzobenova... Glavaš je još 1993 godine rekao da želi da igra za BiH i zbog toga jeste legenda.
Mislim da je ovo greška vođstva olimpika,prvo je otišao Husref Musemić,a sada i Vlatko Glavaš.Olimpik će se do kraja ove kompletne sezone još i boriti za opstanak.Ovo je suviše mala zemlja da bi u njoj bilo puno dobrih trenera.
e mooj vlatko i oni ga tebi glatko,ma da si znao nesto glavicu nebi ti napustio.
\"Danas je isto učinio i legendarni Vlatko Glavaš.\" LEGENDARNI?????? gdje su zivjeli ovi tzv. novinari sto pisu ovo,sta su oni gledali,slusali? on legendaran,pa veca je legenda bio moj komsija vaha koji je znao okupiti 500 ljudi iza zgrade kad igra na male sa rajom,ccc,ko je nama sve danas legenda,sta je tek onda onaj tulic,narodni heroj?
@medo brundo, drži ga se čvrsto, da bar s nekim ostaneš u životu
ma ne smije da vodi ni Olimpika, zna da nema pojma, prepao se. uvijek se krio iza drugih, i ko nešto analizirao utakmice po tv-u. Nema čovjek pojma, znao sam da će se ovo desiti. VAJNI naši stručnjaci. A, radio u reprezentaciji?
moj glavicu
rip
!irvP