Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee ljudi moji , Vi se pitate sta se desava sa Željom i Sarajevom zadnjih godina... dugovi,zaduženja i ostali \"marifetluci\" prethodnih lopovskih uprava u ova dva kluba,su toliki da niti jedan privrednik/poduzetnik/biznismen i ne pomišlja uložiti u njih,nego ,ONI zaljubljenici u \"loptu\" kao i ONI koji znaju zaraditi u sportu (DAKLE ONI SA PARAMA) ULAŽU U OLIMPIK!!!Ma kako to zvučalo i ma koliko mi to ismijavali . . .
Jel ovaj u kakvom srodstvu sa Branimirom Glavasom?
E nek je onog Husrefa seljcinu otjerrao volim vise nego milion maraka, koji je ono papak bio majko mila, nek je tebi Vlado sa srecom !!
Vratite nam Kurtuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šta je sa Nijazom Gracicem, samo nesto mijenja, izbacuje, dovodi nove trenere i igrace, otjerao je sve sto valja a doveo najveci sljam, a jos kad sam cuo da je i Kurtu izbacio iz tima e vala ne znam gdje mu je kraj vise. Nek je Vladi sa srecom al i on ce jedno dva mjeseca mogu se kladiti!!!!!!!
vlatko glavas je pravi budalas
Sretno Vlatko ljudino
Sretno Vlatko i sve najbolje!
paa hoce ljud da postanu milan stas
znal iko sta se muti u olimpiku nakon tri kola da smjene husrefa nema smisla pa nisu ni oni milan
Hajde vala nek\' je došao novi šef stručnog štaba, možda ih više krene. Naprijed Olimpik!
Nek\' mu je sa srecom na novom radnom mjestu... Sto oni mijenjaju trenere :O