Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on igrac bez repke, nego jado jadni. Sve je imao ali je bacio. Rodis se u Bih, zivis tu, odrasted tu , i onda postanes kompleksas i oces da igras za drugi repku… ccc… nije bitno dali je Bih i Srb u pitanju, bilo ko iste namjene
Krivite momka bezveze. Imas snimak na netu, kada se menadjer hvali da je dao kaparu i da njego igrac mira igrati bar 45 protiv kostarike, ( golman vasilj) a lošiji je bar 10x od Kovačevića. Sve to vrijeme ovaj momak trenira, radi, šuti. Novinari su ga zvali, da pitaju kako komentiraše što nema poziva za repku, on odgovora moje je da treniram i da se trudim. Do kad je trebao da čeka?
kao da kažeš da su svi ovi koji su odrasli u EU, poput Pjanića, jade jadne. Ja mislim da je Ibrahimović čovjek sa karakterom jer je izabrao reprezentaciju zemlje koja ga je afirmisala u svakom pogledu, umjesto reprezentacija zemalja odakle vuče porjeklo po ocu i majci. Više ga cijenim od ovih koji su izabrali zemlju porjekla roditelja.
Momak uvijek srcem igrao i uvijek lijepo govori o klubu, jos ce veliki iznos klubu donijeti, njegova stvar je sto hoce za komsije da igra i nek mu je sretno.
Para na paru, uš na skretničare..Vladane tebi sretno ma gdje god bio.Žao mi je što nisi u repki a kako ćeš kad našu repku vode kriminalci..
Kakvi spinovi, jer mu pojedinci zele namjestit da bude broj 1 golman reprezentacije BiH.
Leverkusen ovom je Spaha sredijo jebog Münster koj reko da igra za drugu repku!?
Ako ne moze za Srbiju vec da igra neka proba u reprezentaciju Kosova 🇽🇰 jer to je srce vlahadije 😂😂😂
Znaci milion i po ojra je 3 miliJona Kaemova u kasu FKS. Lepo lepo.
Ja licno nisam imao prilike citati njegovu izjavu o razlozima (ne)igranja za BiH.Samo ono iz druge ruke rekla-kazala.Zato i nemam neko konkretno mišljenje. Što se tice ove eventualne love u vidu obeštecenjs bilo bi "TOP".Kojem to klubu u BiH ovo ne bi dobro došlo???
Momak branio za sve omladinske pogone BiH, jako lijepo govorio o njoj, cak spomenuo kako ce cekati poziv reprezentacije, i kada se odazivao na prijateljskim utakmicana sjedio na tribinama kao treci golman. I kada je vidio kako su begovica otjerali momak vidio u cemu je tu rijec i kakva se politika vodi u savezu i otisao da brani tamo gdje ce biti cijenjen, samo se zahebao sto se tice pravilnika UEFE i sad ne moze nigdje.
Nemojte ih lose im je ljeto i bez ovoga. 🤣
četalj a odhranila ga bascarsija
Pola glavnog grada ima problema zbog ozbiljne količine stresa. Ovo mu ga dodje ko biber po pilavu 😂 Bravo pitari samo jako rušite zrinjski
pucaju čirevi u dolini čupeva
Ovo je potvrda one stare narodne: ush na fukaru...
Za nas je 100 km velika lova, kad su svi korumpirani
Kako ga neko navukao iz FSSrbije da odbije reprezentaciju u Bosne i Hercegovine a 100% su znali da ne može igrat za njih.
Pakaš izdajnički