Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sam odigrao da udju na teren u kopackama bosi bi dosli.
kako loš nogomet za polufinale... mislio sam da gledam kup Bosne i Hercegovine na momene =)
Spanci dr mr
Cetiri spanse ekipe u 2 finala. Real Atletiko Viljareal Sevilja Auuu koliko su najjaca liga trenutno,jos nema Barce
e sas zamisli kad takvom ligum (i vala i evropom) hara jedna BARCA!!! sad ce me poklopit navijaci realove hale i pocet navodit reJalove titule iz šezdesetih kad se igralo krpenjačom loptom
@nalix Ja ne vidim da hara ali eto,ako ti tako kazes.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
U sasvim konkretnoj i izjednaenoj utakmici sa puno okljavanje sa obje strane, bolje se snasla Zuta Podmornica ! Nekih 10 min do kraja kao da su se igraci oba tima "probudili" pa je bilo neizvjesno i interesantno. Forcaaa Villarreal !
Da, naravno :)) Hvala na cestitkama ! Historijski uspjeh ekipe sa Madrigala, ipak konacna odluka pada na Enfildu, sa ovim rezultatom daje mi zapravo da se nadam podvigu i plasman u Finale ! :))
Sa Velikm nestrpljenjem cekam utakmicu na Mesalji ! :))
malo je ostalo prostora za bilo kakve kalkulacije u oba revansa sto je dobro za fudbal
Ovaj D.Suarez odlican.
da sam stavio keca , bilo bi 0 3 ccc