Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koji su drugi kandidati, samo o tom Barbarezu pišete.
Mrs iz svetinje
Vico SAMO IDI . Ne trebaš Nam .
Gasi kamare daih vise negledoma ovu bagru!? Barbazea ce unisti kao i Kodru i ostale trenere!?
moze li mi neko reci koga je barbarez vodio nakon igracke karijere, vise iskustva ima Mulalic Edis
Sablja je profesor za njega.
zao mi je sto ce se barbin ugled istopiti u roku odd par utakmica, od heroja i legende ce se srozati na personu non grata... ali s druge strane sam je tako zelio...
Da vidimo cirkus i sa Barbarezom.
dovedite nam Edina Terzica
Ima tu još dosta drugih stvari po vijestima sa nekih drugih portala.
uz pomoć Bošnjaka iz saveza naravno i hrvata radi na uništavanje bh fudbala, jedinu korist od ovog kriminalnog saveza imaju Borac i Makabi iz Međugorja
Vidjet cemo kad izadje prvi spisak, nisam neko ko se bavio fudbalom na ozbiljan nacin i ne bih da ocjenjujem odabire jednog selektora, ali ako se ponovo zovne Šeha a ne Begović to ce bit cisti pokazatelj da ni Barbarez nije nezavisan u donosenju odluka. Barbarez nema iskustvo (sto je lose ali opet nije presudan faktor), ali je u vise navrata pokazao veliku ljubav prema Bosni i Hercegovini, zasluzio je podrsku makar za pocetak.
Grobar saveza , napolje !
Dokaz da je vico car što vas sve kara, dvije godine navaljujete da selektor bude lik koji je 15 god van fudbala, pokera igra. Čestitam svima, vico nastavi.
SAVEZ NAPOLJE VICO ODLAZI
jedina prihvatljiva opcija jeste, savez napolje, sa cistacicama...
i Nevzetu najuriti..
Kako, isto da kažeš najuriti Udruženje pčelara ili ribolovaca BiH.