Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GRANDE PAPE!
Najbolji selektor BIH svih vremena
Najbolji igrač s prostora BiH svih vremena ..a svakako jedan od najboljih na prostoru EX JU.....
Za ovo prvo, mislim da ce ga po statistici nadmasiti Dzeko. Kao selektor jos uvijek nije nadmasen. Sretan rodjendan Pape legendo
Gledajuci igrace iz Evrope , sve posle Susica je jad i tuga od fudbalera.Bila mi je cast gledati fudbalskog genijalca.
I kad pocnu ovdje pisati o poslijeratnim "no name" igracima kao legendama. Ovo je legenda i nije se pojavila takva jos od njegovog vremena.
Hajde da budemo objektivni. Najuspješniji selektor, da. Najbolji selektor, ne. Sa onakvim igračima Petev bi igrao četvrtfinale svjetskog. Najbolji igrač, pored karijere kakvu ima Džeko, teško. Uglavnom, sve ukupno, legenda bh, jugoslovenskog i francuskog fudbala.
Da, legenda, sve ispravno receno. Do pojave Dzeke bio najbolji, ali brate, po statistici Dzeko prekucao igricu. Selektor najuspjesniji, ali sa onakvom generacijom, moglo se i vise da nije proradio nepotizam i bratov sin
Najbolji igrač svih vremena BiH !
Izbornik također
Živ i zdrav da nam budeš još dugo!
Sretan rodjendan najuspjesnijem selektoru u historiji reprezentacije! Dokad cemo slusati bajke o Ciri i tome da je on zasluzan za ono sto je Pape postigao. Sve crno na bijelo ovdje imate, https://reprezentacija.ba/380370-ciro-je-papetu-napravio-ekipu-ili-ipak-nijeargumenti-kazu-da-nije Skroz druga formacija (3-5-2 sa Cirom, 4-2-3-1 s Papetom) drugi stil igre (s Cirom nabijali duge lopte na Dzeku, s Papetom igrali na posjed lopte od noge do noge) , drugi igraci u ekipi.
Istina za selektorski posao, ali sta bi poslije, nigdje se ne zadrza.
Cojk nije moro trcat postavi se oko centra i kako loptu dobije podijeli ih napadacima ko na tacni.
Sretan rođendan Sajo
jedini čovjek koji je nešto uradio sa reprezentacijom i odveo je na veliko takmičenje ,jer bitno je učestvovati, a ovo ostalo je sve talašike
Naravno da idu i njemu zasluge za SP, ali realno Ćiro je napravio kostur i podigno na noge tu ekipu.
*podigao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema njemu ko više da čestita iz FK Sarajevo. Sarajevo sada vode neki lopovi i novokomponovani došljaci. Veze oni više nemaju sa legendama.
Kako je čovjek bio "projektovan" za fudbalera. Noge pokazuju koja je to mašina. Na slici PSG vidi se da nema šanse da bi bio npr. rukometaš, male ruke. Kod većine ljudi je gornji dio tijela veći nego noge, a kod Papeta je bilo obrnuto.
Slično kao kod Maradone.
pape pape pape pape susic pape pape pape susic PAPE!
@user...montoKLJUSINOo....ebo tE Pape u usta pitarska napuši nam se Qurza i rajiniz Zemuna isto