Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Benko kapa dole.
ON VOLI SARAJVO, PRAVI JE HORDAS
Igracina
Batistuta gabrijele.... Za tebe je Benko Pele
Ostario kao da mu je 50.
Svaka čast,neka se ugledaju lokalni uhljebi koji su bili godinama klubu na sisi,a sad im mrsko doći na utakmicu.
Renan Oliveira mu je nasljednik u punom smislu te riječi. Trkač, srčan, presing igra stalno i šuta bez puno razmišljanja
Sve su poduzeli da ovakvom invalidnom Želji skinu skalp i uspjeli su. Sasvim zasluzeno dok Željo grca u tajkunskim obracunima oko imovine, klub sahranise dusebriznici.
Karna dokoljenko
Niko nije trcao i konstantno pravio pritisak na golmana kao Benko :) Neumoran :)
uh kakav je to bio špic
I onda dodje jedan stolar Almir Hurtic i odlucuje o statusu Benke :D
Leon Benko uz Alena Škoru, Marciana i Zeku najdraži igrač, to su bili fakini koji su igrali za Sarajevo a da sam ih zapamtio u svojih 30 godina života, gledanja, praćenja i navijanja za Saraj'vo... Pored borbenosti na terenu, imali su i taj dar/talenat koji ih i izdvaja iz prosjeka i čini tol'ko posebnim da ih pamtimo kao legende još za života...
Samo sto je Zeka za razliku od ostalih uhljup i pljuje po klubu na svakom cosku, njemu treba zabraniti ulaz na Kosevo nek ide na Poljud ako ga i tamo ne otjeraju.
Bilo je imena, sjecam se Adnana Osmanhodžića, on je bio klasa i pruzao starsne igre u bordo dresu i uveliko prerastao BH ligu u to vrijeme, isto kao i Safet Nadarevic, sjajan stoper za nase uslove.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E to je bio napadač, zvjer, gladan golova. Pravi igrač.
strasan igrac... nesto poput Ahmetovica ili sad Renana
Jedan je Leon Benko !
Kakav je ovo doktor bio...strasno