Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to nikakva kriza , vi ste jednostavno losa ekipa , dok su svi drugi napredovali . Vi po kvalitetu ekipe ne mozete konkurisati vise od sredine tabele , cak je i to upitno.
Sredina tabele je 5-6 mjesto, trenutno su 8. Jedine dvije ekipe koje nisu ostvarile napredak u zadnjim utakmicama Željo, City i Zvijezda. Realno bi bilo da se bore za opstanak.
Navijači brzo zaboravljaju da je Željo u fazi vraćanja dugova, do sad je uradjen odličan posao skoro pa duplo duga je otplaćen. U tom čitavom procesu teško je očekivati neka velika pojačanja, a samim tim i rezultate. Željo nikad nije imao bolju i pošteniju upravu, tako da treba se strpiti jos godinu, dvije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kriza koja traje vec desetljece!!!
Najbolje receno...
Bekriću jesi li ti normalan,koga muntate viš.Ako ne bude rezultata nema ni novca neće mo dolaziti na trebine da se ne zavlaći mo više,i u ostalome po kojoj si ti zasluzi došao na to mjesto u klubu kad si bio ptica lutalica,razguli hoćemo Mulalića nazad na klupu.
Donesite strategiju razvoja kluba, ukljucite ozbiljne ljude profesionalce u rad kluba a ove folirante napolje, iskljucite ulicu i eto usjeha i zelje kao najusjesnijeg kluba iz BiH.
Basicu odlazi
Isti ovi igraci dobise dinamo minsk, rame uz rame sa netfcijem, borac na Grbavici... Nama treba jak vlasnik, sponzor, prethodna uprava i PSIHOLOG za igrace. Zrinjski ima psiho pripreme i ljudi se vade iz gov.ana i bore...
Samo dovesti investitora i sve ce biti bolje,kratko i jasno 💪💪💙💙🔵⚪️
KAKAV BLEKIC ODMAH SMIJENITI KOMPLET UPRAVU KAO I NETRENERA ZELJE NEMA POJMA O ZIVOTU..SRAMOTA 4 PORAZA U NIZU..
INVESTITOR!!!!
Ne mere,nikom ga ne damo 🤷...samo 🫴
Svaki dan pressica u plavom taboru hahaha
100 godina prosjaka! Sada će tražiti sadaku ponovo!!!! Hahahahahahahaha ugasili se dabogda
Sloga ih napada drži im loptu,halo to sa zdravim razumom ne ide.Kao da su uloge zamjenili.
Imovina kluba je razlog zasto je Željo u ovoj situaciji. Hitno mjenjati statut i omoguciti ulazak investitora je jedino za sto se Skupstina moze uhvatiti, iako je to protivno volji sivoj eminenciji kluba Senadu Misimovicu.
Željo moja, tugo moja.....
Kako je idiotska prica o vracanju dugova, prvo nadji jakog sponzora pa zaduzi se jos ako treba, napravi ozbiljnu ekipu i izadji u evropu, za jednu sezonu otplatit ces sve i jos ce ti ostati u kasi
Joj propalica,opet šuplja neka i jadikovke 🤣😂
kao navijac sarajva puna podrska bekricu i koksal basicu