Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pouka? Navijaj za Velež, budi uz bubnjara sa desne strane i postat ćeš hrvatski član Predsjedništva BiH
Netko je sa rajom bio na stadionu, a netko sa ocem izucavao islamsku deklaraciju...
Tacno za dekleraciju! Problem je sam sto su se Alija i Bakir uvijek borili za Bosnjake i Bosnu, a Covic je prvo bio malo raja i komunista a onda preko noci posto nacionalista:)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Zajeban ovaj Covic,uvjek u prvom safu...
I dok Dragan i poslije Tita glumi Tita, oni koji su mu to omogucili cekaju presudu. http://www.icty.org/case/prlic/4
Tekst nije nista drugo nego osvrt na puke cinjenice. Na nama je da zakljucujemo. A nije ni tesko. :o))
Pa i Šešelj navija za želju
cova je pravi covjek sistema - kakav sistem, tako se i on ponasa, kako vjetar puse, tako se povija, a sve po hinjsko-seljackoj filozofiji "u se, na se i podase". uostalom, mozda bi i navijao za svinjski, nego ovaj nesto pauzirao tih godina :P xD
Imaju slike i nekih ratnih zločinaca koji pjevaju pioniri maleni vi ste vojska prava.....
Herceg Bosna je fikcija, poput Republike Sumske Krajine, Republike Zapadne Slavonije, ili Republike Sumske u BiH, a mogla je nastati jedino kao i genocidna tvorevina na isti nacin na koji su stvarane i sumske republike. I kao sto su iskopnile one sumske u Hrvatskoj iskopnila je i ova ustaska u BiH. Vodje su zavrsile u Hagu, bez izuzetka. Istina.
FNM Potpuno se slazem s tobom. Republika Sumska mi se umijesala medju ove fantomske tvorevine koje su spomenute, a nestale su. Republika Sumska nije fikcija. To je zlocinacka genocidna tvorevina sa vrlo jasnim posljedicama nastala na stotinama hiljada protjeranih Hrvata i Bosnjaka i na koncu na dokazanom genocidu. Ona postoji kao simbol zlocina i realnost koja nikome ne da naprijed ni Hrvatima, ni Bosnjacima, a ni Srbima. Samo, U BiH su postojale i druge puno jace tvorevine, citava carstva pa si iskopnila, a da ne islopni nesto ovako smijesno cije granice polove naselja u gradovima. O tome se radi. Ako si za treci entitet i HZHB, onda ga
Da dovrsim. ;-)) Ako si za treci entitet i HZHB, onda ga daj ustasama u genocidnoj tvorevini, a ne u Federaciji. I dopusti da se u Sumsku vrati 90% Hrvata koje ste sto pobili sto protjerali. Pa cemo i mi vidjeti sta se po tom pitanju da uciniti. I ne zamjeri mi na tipkovnim greskama, zurim dalje ... Bog ti pomog`o!
FORZZZZZZZZZZZZA
Seljak prije rata bio sto bi rekli a sada politicar ko sta kurva o postenju.
Ovo je kao u bajkama. Bubnjar ostao siromasan a svi oko bubnjara danas milioneri i jedni od """ naj uticajnijih "" politicara. A ha, malo sutra politicara. Sve su to kriminalci i nacionalisti "U" i Cetiri C
Dobar ovaj iz Podrinja. Naravno da se alija borio za te ko sto kazes "Bosnjake" prodao Posavinu da bi Gorazde spasio svaka mu dala! Da malo se procita koja knjiga i poslusa neko predavanje nikada se nebi nazvao Bosnjakom vec Bosancem i muslimanom, ali valjda moras biti agnostik kao ja da bi neke stvari shvatio. Previse smo zaglibili u nacionalisticke vode pocnimo razmisljati kao narod jedan jedne zemlje jedne nacije!
cuvena HDZ dvolicnost kad je BiH u pitanju....ali naucili smo lekciju
da je Velež bacio petokraku, imo bi potporu sa obe strane Neretve
Ništa čudno. Sve današnje vitalne nacionalne interesdžije su nekadašnja braća Jugosloveni. I onda takvi licemjeri mladima pričaju kako ne valjaju, a oni vladaju i u onom i u ovom sistemu. Sve isto samo manje živih.
kako nebulozan uvod u članak , čuj imao miljenike sa obje strane Neretve prvo , tad nije bilo pojmova istočni , zapadni , južni sjeverni ,lijeva desna itd nego su gradovi bili jedna cjelina pa tako i Mostar drugo , valjda je Velež bio miljenik , a imao je navijače sa obje strane Neretve ako se već tako mora reći ,a ne miljenike
hahaha fakat za ovakvo nešto "dalekovod" ko kuća bez mogućnosti ispravka
200 koments? Pa tooo klix, samo iskopajte kakvu sličicu s mature, utakmice, iz vojske i eto ti derneka. Juuu-huuu. Narodno veselje.