Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva cekam veceras da porodicno pratimo tekstualni prenos na klixu utakmice. Hvala klix sto postojite, da vas nema ne bi mogao uzivati u ligi sampiona
Jos jedan spektakl koji necu gledati zahvaljujuci Telemachu www.telemach.ba
Sta bolan kukas, plati iptv i gledaj sta hoces
Šta ćeš gledati takmičenje u kojem Rusi ne igraju, a Izraelci igraju. Odmah ispočetka je namješteno politički
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Interesuje li vas prognoza za drugi par od Kate Abdo. Ona je naravno tipovala na engleze i u finalu pobjeđuje City. Španskp i engleakp polufinale. Međutim PSG i Borussija drugačije misle od prepotentnih engleakih komentatora. Da li će biti katma večeras ili će barem nešto potrefiti? Tijeri Anri je prognozirao finale Arsenal-Barselona i prvak Arsenal.
Kate Abdo na CBS je nakon prvih uzakmica 1/4 dala prognozu ko su parovi polufinala, ko igra u finalu i ko osvaja. PSG-Barsenola i Atletiko Madrid-Borussia Dortumd, Kate je rekla polufinale Barselona- Atletiko Madrid a u finale ide Barselona.
Penal, crveni nešto će biti potrebno Realu, u normalnim uvjetima repriza od prošle godine
Ne mogu da vjerujem da jos kukate da nemate kanala hahahaha Ja u kuci imam satelitsku antenu wavefrontier T90 sa 8lnb-a, kablovsku imam i slag na tortu je iptv 😂😂 A seljaci samo znaju za Moja tv i Telemach, a umjesto najlakse iptv platite i uzivate u svemu, ne ne nego zao im platiti malo vise od kutije cigara 😂😂
Arsenal je Opanak.Slabi su
Moguce je da je ovo posljednja utakmica modrica u ligi prvaka. O boze.
Šta će truhljavi bayern
Ligično razmišljaš al oni su ti takvi najgori
Arsenal je u polufinalu . City - Real ko god prode dalje zasluženo !!!
Nadam se spektakularnom i neizveznom borbom za prolaz oba para.
Ne zanimaju nas cionacistička takmičenja
Real i Bayern sigurno prolaze 100%
O čemu ti , Real možda , Bayern jedino preko televizije može gledati polufinale ...ne budali živ bio
Ako Tomi bude igrao možda Arsenal i prođe. Teško je čitavu sezonu igrati bez lijevog beka.