Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina oslobadja..........zivio igore....
Nije bas slicna nogometna prica Igore. Vi ste sredinom 90-tih imali kostur tima koji su cinili igraci mlade reprezentacije Jugoslavije koji su osvojili svjetsko prvenstvo u Cileu, a nas tim je tada igrao izbjeglicke utakmice po nekakvim vukojebinama. Da je bar 50% igraca htjelo igrati za BiH jer su tu rodjeni, umjesto za susjede, prica bi sad bila mnogo drugacija. Ali i bez toga smo u ovom momentu barem ravnopravni po snazi.
Legenda Igor,dokazani Tuđmanovac,kao i Ćiro Blažević,kojem ste dok je bio selektor lizali guzicu hi,hi,hi,hi,
Kad pogledas ove komentare sve ce ti bit jasno zasto nema lijepog nogometa na ovim prostorima. Odma nesto pljuju covjeka, sjedi kod kuce rka urac i pise nesto, a lopte nije vidio! Zna ko je Messi i Ronaldo. Pustite ljudi, treba nam zajednicki rad, vidis pomaze Bahi, a Baho je legenda, time pomaze i BiH nek se pise, nek prica... Da ako Bog da odemo u Brazil pa one Brazile taslacimo po guzovima, eeee kamo srece :) Samo mi je krivo sto Barbazeza nema u NSBiH.Sto nema neke legende, a ne neke ublehe!
hrvatsku reprezentaciju iz sjene vodi najsposobniji covjek na balkanu mamic. ovaj samo sluzi da se slika na klupi.
odj.ebi ba! Ko si ti covjece?
igore turčine napuši se k..čine!! odhebi sa kormila reprezentacije!!
štimac prodavač magle, pali kod maloumnih naroda na balkanu, ćiro je najbolji dokaz, isti su soj
Ona generacija je bila zlatna, tesko da ce se ponoviti ikada. A kakva Bosna kakvi bakraci.
Haj ti čuvaj ovce
Dokazani fasista, bio i ostao.
uff da bosna jos ima dobre igrace,jos slicnija bi prica bila..