Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sa parolom,nema evrope,nema stadiona 😂🤣 Joj horde al se ofirate,nije ni čudo što vas Ajla i Mirza ne bendaju ni 5%
Head, sta ni 5%? Ma ni 0.5%! Apsolutna podrska Mirzi! Za 5 mjeseci preporadio klub! Ima jos fine dorade narocito u zadnjoj liniji,ali bice to dobro.vSve se poklopilo i evropa,i igra, i juniori prvaci...sve napokon funkcionise. Jos samo rijesiti hz i nista vise ne treba.
hz trebaju raditi na sebi,baš su odron.Organizacijski na nivou Fukara.Djeca im drže tribinu i akcijaju,stariji pišu parole i proteste 🤣😂
Gdje su oni sad sa pisanjem Mirza odlazi nema vas,pitam za druga... Bravo šefe 👏👏👏
A sta je to ovaj sef napravio pa on pojma sa fudbalom nema,da zrinjskog nije mirvic sredio,da nije poceo surovati sa sudijama,nikad sarajevo evrope nebi vidjelo,pa i juce vam je velez dao to je ocigledno,vidjet cemo gdje ste u evropi,sve ceti se reci.
Svaka čast šefe.
Cestitam klubu na plasmanu u Evropu,mislin da smo najatraktivnija ekipa u Bosni I Hercegovini,igra veoma dobra,
Bordo prijatelji, nedajte se🤣
Bravo Mirza! Idemo dalje! Imamo sve i igrace i novac i mlade i uigranost! Stalozeno sve ovo analizirati i vidjeti gdje mogu poboljsanja! Ali nista previse! Mislim da je navala i vezni red poslozen definitivno!