Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma gracić nas može povući za \"bordo prijatelja\" :)
malo nas ima ali smo dobro rasporedjeni
@moha 3:16 Ostavio sam ti poruku na članku o parazitu Nijazu Graciću, pa pročitaj......, mislim da je poruka dobronamjerna i za tebe i za klub koji navijaš (Dimitrijevići žalosno je ko vas brani), očigledno su to vaši najvatreniji navijači (plavi prijatelji i njihov nepismeni predsjednik moha 3:16......hahahahahaha....), .....
BOLO NA APARATIMA... STAGNIRA... ZA INJEKCIJU U DUPE UPLATITE ŠTA GOD KO MORE ZAFALNA BORDO BRAĆA IZ KEVRINOG POTOKA
P jeli vam kriv gracic STO sada slabo igramo UPRAVA NAPOLJE BALJAK VRATISE
gdje su sada divovi !Ma njih ubi Mučo i kompanija .Dok se oni pitaju nema tu srece ,jos samo da Torpedo ode u drugu ligu . A Gracic je mogao nesto napraviti od Torpeda.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!! FORZA ŽELJO !!!
NASTAVI NIZ, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
BOLO biće bolje glavu gore na daj bože može se i tebi desiti,zato psssss ni jedne ,tvoj Benjamin Isović
@Dimitrijevići Vi ste glupi za ove teme i zato vam predlažem da se pozabavite jednostavnijim temama....., vi ovdje pričate kao da kod vas cvijetaju ruže, ako je tako odakle i vama veći dug od našeg po pitanju poreza....., kada će kod vas brko izaći, održati konferenciju i transparentno pokazati poslovanje DJL Željo.... i maloprije sam rekao pa da ponovim, najjači adut da ova Uprava radi kvalitetno jesu vaši ZAVIDNI komentari, a vi se pozabavite vašom upravom koja nije bila u stanju sačuvati ono malo kokošinjca, koja nije bila u stanju pripremiti stadion za utakmice, koja je otvorila smiješan fan magacin, koja nije bila u stanju organizovati čestitu proslavu 90 rođendana..... i da ne nabrajam više..... Vi samo od ove trenutne Uprave FKS možete učiti......
Šmanadu, možete ga loma.
Udba nas je osnovala SDA odrzala Raspadamo se mi mi bordo divovi
MAJMUN JE KRIV ZA ČITAVO STANJE U BIH: http://tinyurl.com/8y3p32g
pa normalno da nece jer vjerovatno nema njih tu u talu i odma nedaju
Kao prvo ko je nervozan stručnjak. To što vi ovdje ostavljate komentare i naslađujete se problemima koje većina klubova u BiH ima je tvoja stvar, stvar KOMPLEKSA. Šta tebe boli k...a koliki je naš dug (btw vaš dug je u konačnici veći nego naš) imaš svoj smiješni klub i još smješnije navijače kojima je vrh navijačkog repertoara jbanje majke protivničkom golmanu i isnsistiranje upravi da se smanji broj mjesta za gostujuće navijače za derbi utakmice na gradskom stadionu Grbavica koji ste nelaglno prisvojili. I zato ne dipr majke ti o nečemo o čemu ti nisi kompetentan i o čemu nemaš informacije. Idi drk...j na gumenu glavu i nas puti da se borimo za bolje sutra. BITI SRCEM VEZAN U TOME LEŽI SNAGA!!!
19.04.2013. Vanredna pres konferencija u FK Sarajevo Uprava FKS: Amir Rizvanović jedan od glavnih krivaca za sadašnje stanje 19.04.2014. Vanredna pres konferencija u FK Sarajevo Uprava FKS: XXXX YYYYYYY jedan od glavnih krivaca za sadašnje stanje bolo (2011): \"Mi imamo dvije titule iz bivse juge\" bolo (2012): \"Mi imamo dvije titule iz bivse juge\" bolo (2013): \"Mi imamo dvije titule iz bivse juge\" bolo (2014): \"Mi imamo dvije titule iz bivse juge\"
SELIMOVICU SAMO TAKO NASTAVITE ,IMATE PUNU PODRSKU BORDO FANOVA.A LEGENDE POUT FAZLAGICA,MUSEMICA,PASICA,ZNAJU SAMO PAMETOVATI A NISTA KONKRETNO.PRITOM IMAJU ZMIJU U DZEPU.OVA UPRAVA RADI DOBRO ,SAMO NASTAVITE,VASI REZULTATI I TO STO RADITE SU LAKO VIDLJIVI ,NARAVNO ZA DOBRONAMJERNE I ONE KOJIMA JE BORDO BOJA U SRCU.SARAJEVO DO GROBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!