Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna čovjek znanje.. zanimljiv lik .. :D baca mi na našeg lagumždiju haha
ferguson je bio kao tito kada je otisao sve otislo u p.m. to ce se isto desiti sa arsenalom kada ode wenger. jednostavno je tesko preuzeti klub koji je jedan covjek vise od 10 godina vodio i stvarao ekipu. zna kako koji igrac dise i kako treba sa njim.
pa i on ce jednog dana zavrsiti karijeu
Fergusona ce tesko iko ikada stici,ali je i on malo kumovao neslavnoj epizodi Moyesa u Unitedu,jbg ostavio mu je u nasljedje jako los tim,bez i jednog zvucnog pojacanja.United se nije kvalitetno pojacao par godina prije nego sto je Ferguson otisao,ali su uzimali Prvenstva zahvaljjujuci trenutno losim igrama ostalih klubova.Zato je Moyes prosle godine zaplatio.
Jeste,ali sam se i tada ibretio kako mu sa onakvim igrackim kadrom to polazi za rukom,zato je Fergi Fergi.A i kao sto rekoh ,ostale ekipe te godine nisu bas briljirale.
Ferguson je trebao da zna da Moyes nije kapacitet trenera kao sto je on bio,da Moyes ne uziva ni autoritet medju sudijama kao sto je Ferguson uzivao,trebao se sa Moyesom United kvalitetnije pojacati,po meni.
Niti tko može biti bolji trener za Man. Utd od sir Alexa, a bgm nitko ne može ni popit više viskija od njega i požvakat više žvaka haha
Jao kako ce ih sve hebat... Molice boga da im se vrati onaj tiranin..
Tesko ce bit popravit ono sto je Moyes unistio. Ali vjerujem da Louis to moze. Veliki znalac sa velikim autoritetom. Ima tu kvalitetnih igraca (Mata, Rooney, Persie, Herrera, Kagawa, Januzaj itd), samo to treba sve poslozit.
Nije tu ni Moyes toliko kriv kakva je atmosfera u klubu bila nakon Fergusonovog odlaska. VG je dobio odriješenu kesu, i na njemu je sada da uzdiže klub...
Može United dovoditi bilo kojeg drugog stručnjaka ali što je Ferguson napravio ne može niko nadmašiti
"Trenirao sam Ajax, najveći klub u Nizozemskoj. Trenirao sam Barcelonu koja je najveći klub u Španjolskoj..." Otkud ti to da je Barcelona najveći klub u Španiji?!!!
Što su se uvrijedili ovi barcini navijači :D
nisu već niko ne voli real :) kakav real, pola titula im namješteno i ko zna kako su došli do njih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)