Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ooooooooooo lucaaa modriccccccccccccc najbolji nogometas na svijetu a ne samo na balkanu
luka modriccccccccccccc
Eto konačno je i naš najbolji igrač postigao prvijenac nakon 587646868 minuta provedenih na terenu. A ne tako davno su govorili da će izbaciti Kaku i Ozila iz prve postave i uzeti Zidaneovu peticu. haaahaha
www.tipovi.ba
volim ovaj klix samo zato sto nam uvijek priuste vijesti poput \"puhao vjetar u novom zelandu\", \"vjetar zadigao suknjicu kim kardashian\", \"pobili se maloljetnici pred skolom\", \"modric dao svoj prvijenac\" A GDJE JE VIDEO?????????????????????????????????