Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
red bi bio da utakmica pocne s minutom sutnje nakon jucerasnjih izbora.
Definitivno je trebala minuta šutnje za SDP koji je jučer nakon pune četiri godine preminuo. Pošto su u njemu svi ili balijokomunjare ili vlasi ili mješavina jednih i drugih, nećemo kazati "rahmet im duši" nego "laka vam zemlja drugovi".
Samo da iskoristim priliku da se nayebemm majke bakiru. Stetno zmajevi
Mrssssss
Nemoj tako, nije Bakirova majka kriva što ga je Zlatko nasanko da bude kandidat za Predsjedništvo BiH iako je znao da nema nikakve šanse da pobijedi, sad se Bakir može vratiti "skandaloznom novinarstvu" ili lošem pjevanju ili odličnom opijanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ocigledno je da mi ne mozemo nikoga dobiti bez Spahica,Misimovica i Kolasinca...
Ovo neka nova pravila Uefa pa Pape svaku tekmu samo jednom mjenja ???
jad i čemer
Jedan bod iz tri utakmice... Kao dobro je?
skor 2/9 teleca glavo imas li sad obraza da razgulis iz reprezentacije i olaksas nam svima. I povedi sve burazerove pulene, a posebno svog malog Tinki vinkija jbem li vam sve pomrlo
yebo te tekma
jel moguce Safete da samo 1 izmjenu pravis ccc
svaka cast Ibisevicu na borbenosti,ali on jednostavno nije ta klasa,nije bez razloga i klubu na klupi,jednostavno je nevidljiv i igrac manje na terenu..izbacit njega i ubacit jedno kako treba krilo(Hajrovic ili Salihovic) i mislim da bi dosta bolje igrali.
dao je mnogo za reprezentaciju,nekoliko bitnih golova svakako,ali kad je igrac neeficijentan,vadi ga i trazi nova rijesenja.
HITNO POTREBAN OBUCAR NA BILINOM POLJU DA SE UTAKMICA NASTAVI
PRESTALI SMO MRZITI MALOG SUSICA, AJDE ZABIJTE GO DA I PAPETA PONOVO ZAVOLIMO
amidza sve ti ebem sto me izvadi
i da su od govana, nasi su :)
Safete ima i izmjenu napraviti, gubimo se ko abdest.
ma eto napravio je haj sad da vidimo.........
E jest i napravio 😞,sto bi rek'o Velid Spaho"super brzi Visca"
fudbal sport koji tek treba se pojavi i razvije u Srbiji.
dobar ovaj kurton na belgiskom golu