Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jučer se probudih u 8 i 15. Psujem što me alarm na telefonu nije probudio. Trebo sam u pola osam biti na nogama već. Pogledam na telefon ugašen, baterija se izpraznila. Frknem ga u ćošak od muke, svedno je harabatija neće mu ništa biti. Obučem majcu. Uskočim u pantole. Navučem čarapu jednu, drugu ne mogu naći. Skinem je. Nađem druge. Navučem ih. Jedna troljava. Nema veze neću obuću skidat. Obučem patike i izađem vani. Hladno, vratim se u kuću i uzmem jaknu. Sjednem u golfa keca i vozi. Skontam da nisam se ni umio ni zube opro. Iščaprkam prstom par krmeljova iz očiju i metnem ljutu bonbonu usta i problem rješen.
cool story bro
Dolazim na semafor, crveno svjetlo. Ispred mene crvena askona. Zeleno se upali askona stoji. Meni se žuri, sviram ja, svira onaj iza mene. Otvoriše se vrata u askone. Otvorim i ja svoja i zakoračim van, i kontam joj svašta ću mu se nagovorit. Kad onaj izađe iz auta. Oj mrcine, može i mene i mog keca u zubima ponijet. Odmah sam se pokajo što sam sviro. Šta ću jadan vratim se u auto i zaključam. Mrcina urla, maše rukama. Svašta je se on meni nagovorio. Na kraju kaže e sad neću namjerno i vrati se u svoje auto. Kolona se već ufatila. Crevno on stoji, zeleno on opet stoji. Ja ne sviram, miran ja. Preblijedio ko krpa. Crveno, zeleno (koja je tvoja boja noćas draga). E kad je zeleno počelo žmigat on onda krenu i ja opet osta na crvenom. Jutros ga opet vidim. Stoji i priča sa nekim. Ugleda me, nasmija se i mahnu mi rukom. Ja se okreno i pobjego.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
zelim ja al nemam ni kinte
htjedoh isto reci :)
ako ima džabe evo ja ču se žrtvovati....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e super. Dok sam prochitao ovih par komentara koji su super kratke priche (jednogDana, Dino1302, svismOljudi), totalno sam zaboravio o chemu je chlanak bio. Fino sam se nasmijao i kako je sve napisano bez ikakvih vjerskih nadmetanja, zaboravih da sam na Klix-u. Fino je vidjeti da ima normalne raje.
ma nije da nece nego odakle pare da narod ide na prvenstvo. tako ce biti sa svakom nasom utakmicom osim kada igramo sa jakim ekipama kada i ostali zele da gledaju te tekme.
gledace famelija bakirova uživo, iran je njegova omiljena drzava, a mi ostali ćemo navijati za bih posredstvom malih ekrana
Nema veze, mi cemo gledati prenos uzivo, samo se BHT treba pobrinuti da obezbjedi sliku ako ne u HD kvaliteti makar u kvalitetnijoj SD 16:9 kvaliteti, mjerila kao OBN ili Aljazeera Balkans.
Hahahaha
hahahha jednogdana legendo!!!
Nermin Nikšić je se u jednom društvu hvalio kako je samo SDP kupio 250 ulaznica za tu utakmicu..e pa sad...
Možda se gledatelji bore terorista? Nebi ni ja isao gledati utakmicu takvih dviju reprezentacija da mi je kilometar od kuce i besplatno.
samo vi gledajte uzivo, ja znam ko ce sa jaranim puci rostilj i gleda tekmu na tv-u
bujrum!
neće niko da gleda talašike
Vise ce ljudi gledati Srbija - Republika Srpska :)
Gledaćemo i mi u FBIH, ipak je to okršaj dvije turske, muslimanske zemlje.
Iran nije zanimljiv mi cemo ionako igrat cetvrtfinale bice pun stadion.
Koliko je ulaznica vala sam mog'o kupit jednu za ispod stakla.
Da je SP negdje u Europi imali bi navijača više nego Francuska. Nama je utakmica sa Iranom itekako zanimljiva, koga briga za Brazilce što njima nije. Brazil se ipak gleda preko TV-a
AJMO IRAN DA IH NABIJEMOOOOOO
Nabijem i ja tebi sestu Ahmedine...VOJISLAV SESELJ