Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas primili 7 komada,prelaz na kladionici iz 2 u 1 kvota skoro 25 :) Bravo Velez,uzmite jos dok se moze
Sto se niste vratili na svoj stadion kad vam je nudjeno? Zasto vam je tribina u Vrapcicima bila vaznija od "Bijelog brijega"? Imali bi i stadion i pomocni teren,eto vam sad rinaka glupani,neka vas guze kad pameti nemate
@ahmo42 Čuj nudili im da se vrate na Bijeli brijeg ? Nisam znao... Pa što nisu prihvatili ? Jel zato što bi stadion djelili sa Zrinjskim ili je neki drugi razlog ?
@BorisJeljcin2 Gradonačelniku se ne spočitava zašto Velež ne igra Pod Bijelim brijegom jer ja sam smogao snage i prije pet, šest godina ponudio upravi Veleža da igraju Pod Bijelim brijegom. Oni su mi rekli da bi više voljeli tribinu u Vrapčićima nego da idu Pod Bijeli brijeg. Rekao sam da to može, ali da ne izlaze u javnost s tezom da im gradonačelnik ne da igrati pod Bijelim brijegom. Grad je napravio tribinu u Vrapčićima", rekao je Bešlić.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MOSA NJAZRI
Zasto vam GOSK iz Gabele nije nista donirao,ipak ste ih onomad ostavili u ligi. Raspali se i ugasili da Bog da olosi
Jeli postoji neko ozbiljan u ovoj drzavi, a da ozbiljno shvata ove ublehe u, oko i sa Velezom ? Raspali se sami od sebe, a uvijek je kriv neki mocni nevidljivi protivnik. Cak navodno se znaju imena tih mocnih nevidljivih neprijatelja, ali nekako se nikad ne izgovore javno... To govori ili da nema neprijatelja ili si i sam neprijatelj, kad ga javno ne prozoves i izneses neke dokaze crno na bijelo.
e jeste i vi nasli vjerovati podvelescu husicu, jeste li prirodno tako naivni ili ste godinama sistematski obucavani?!mislim halooo! podvelezac bi mater zajebo. ako izvodjac kasni s radovima postoji nesto sto se u zakonu(ZOO)zove penali,a to su novcane kazne koje je izvodjac duzan placati za svaki dan zakasnjenja. plus postoji krivicna odgovornost za malverzacije s novcem. pametnije vam je bilo 40.000 uloziti u dobrog advokata i rastjerati tu fukaru iz veleza koja je velezu kao kamen oko vrata.
Napominjemo da su ovo informacije koje su dio zvaničnih ugovora i dopisa koja SMO DOBILI na našu adresu, a ne plod mašte ni priče. Dobili ste ono sto su htjeli da vam daju,gdje je ono sto vi ne dobijate??
Jarane taj racun je vec naplacen i zakljucen,vi gledajte odakle je vedro.......