Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA OVO JE SE NEKAD ZVAO INTERTOTO KUP.JARANE CELIK 2 PUTA OSVOJIO TO,SAMO STO SE MALO DRUGACIJE ZVALO..A 2001 CELIK IGRAO INTERTOTO KUP PROTIV DENIZLI SPORA,IZBACILI IH,I U ZENICI DOBIJEMO GENT AL U GOSTIMA DAMO AUTO GOL I JBG JARANE MOJ.SJECAM SE TEKMI NA BILINOM,PREKO 20000 MILJA NA STADIONU...TO SU ZADNJE POSJETE VELIKE NA CELIKOVIM TEKMAMA...NOSTALGIJA NOSTALGIJA
pa dal covjek da place il da se smije..jesil dobar,kad je to Celik osvojio svega ti? ti si zaluto,celik je mozda osvojio Mitropa kup koji je tada bio takmicenje prvaka drugih liga..
mr.berlusconi1 svega ti reci nam ko ti trese kavez..hoš bananu za smirenje..kad znaš pucati minuse onda objasni raji kad je celik osvojio intertoto kup..smijesan si...
Neka uvedu sta hoce ,kad nasi klubovi nece ni tu se plasirati,nama ne lezi da klubovi 2 utakmice igraju u sedmici,dodje skoro zima,zadnje kolo u proljetnom dijelu,a treneri se vade zbog poraza,eto kao igrali smo kvalifikacije za LP ili Euro ligu,igrali kup,igrali ovo ono,pa najbolje onda da igrate 1 u 2 sedmice i to je to.
to za želja i sarajevo da mogu igrat
jos bajramski turnir i to je to :D
ponovo ce uvest intertoto cup...:D
Kakvi smo fakini nasi klubovi ne bi se mogli ni u ovo takmicenje treceg ranga plasirati !
Ovo je mozda domet nasih klubova :)