Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam bas siguran da su bili blagi,da je tu bilo istina deseti dio onoga sto su englezi naveli kazna bi bila drasticna,uticaj engleske je ogroman,i pritisak koji su napravili isto,cak je i u njihovom parlamentu ta tema spominjana,uticaj srbije nikakav,a sumnjam da bi se neko nasekirao da su je drasticno kaznili,na filmu koji je fss postavio na youtube se vidi svaki kontakt sa loptom pomenutog Rouza,sve je bilo korektno,do samog kraja kada je ovaj ispucao loptu u publiku nakon gola engleza,nakon cega je bilo svega i rasizma sigurno,ali da je to trajalo citavu utakmicu i na zagrijavanju,jednostavno nije istina.mada me ne bi iznenadilo da ovo nije gotovo,region nema problem sa rasizmom,koliko sa neregularnoscu takmicenja,nedodirljivim tipovima,uostalom ko je procitao sta je Platini rekao hrvatima,se odnosi na sve u regionu...
Zasto blagi?! Da su imali razlog za ostriju kaznu, sigurno bi je izrekli. Obzirom na to, koliko vole navijace i saveze na ovim prostorima. Pre ce biti da su englezi pokusali da od komarca naprave magarca.
daleko je lakse kontrolisati 11 igraca nego li nekoliko desetina hiljada ljudi. engleski savez je isto trebao popiti kaznu...u ostalom, rasisiticki napadi se desavaju bukvalno svake sedmice zadnjih nekoliko mjeseci u engleskoj.
jesmo doduse, nemamo pametnije posla vec samo gledamo u kakvom je Srbija stanju
Doduse, na utakmicu U21 reprezentacije dolazi jako veliki broj ljudi, ova vijest ce zaista pogoditi navijace sirom Srbije, nemojte tako, ipak je ovo teska kazna
Kod nas,a mislim na cijelu bivšu Jugu,rasizma skoro da i nema...ali zato ŠOVINIZMA ima na IZVOZ...ko će znati ko je tu sve kriv...engleski igrač pričao je dvije različite priče,tako da je to išlo u prilog FSS...za mene su krive obe strane,i tu nema dvojbe...u ljubavi i ratu moraju postojati dvije strane,tako i u ovoe :)
http://www.youtube.com/watch?v=aJFA0uktIyQ
A STA TO NAS OVDJE U BOSNI ZABOLI KU..AC SVEGA VAM?!! RADIJE NAM PRICAJTE KO JE KOGA UBIO NA ILIDZI?
Daleko od toga da su Englezi bili nedužni u čitavoj priči. Zbog toga su i vršili onoliki pritisak na UEFA-u. Svaka čast što nisu poklekli. A da Srbija mora ozbijno da se pozabavi navijačima, to je jasno.
mislim da je ovo posljednja opomena(novcaa) i da samo uefa ceka prvi iduci incident od strane srbije da je tesko kazni.. nazalost ali moram reci i ovo, da uefa treba na 5 god.izbaciti sve one koji prave probleme na stadionu, bez obzira iz koje drzave bili. nije samo srbija,bih ili hrvatska izvor huligana.
-odavno vec engleska vlada i kraljica vise vole srbiju nego vlastite gradjane ...al hajd neka to sami kontaju pa se bore za svoja prava ti englezi
Ja kazne i govana