Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO KODRO SAMO NASTAVI TAKO, SAMO NEKA NAPREDUJU TIMOVI KOJI VOLE SAMO BOSNU I HERCEGOVINU, SVOJU JEDINU DOMOVINU ZA KOJU SU MNOGI BORCI KRV I ZIVOTE SVOJE DAVALI DA BI NAM JE SACUVALI !
vedrana je ubila policija ...napokon horde zla otvorile oči
Samo ud'ri Mehagaa :DD
4:0, 3-0. Ovo je, otprilike, ritam koji ocekujem od tima sa Koseva pod novim trenerom. Idemo dalje!
Ako zelis pobijediti, ne smijes izgubiti. Samo naprijed do titule. Ima jos fore, daleko je jun 2015. Gazite divovi.
Ako ne jesenji onda sam 95% siguran da ćemo biti na kraju prvaci, sve jake utakmice do sad Borac, Široki, Čelik, još Zrinjski pa Željo, Sarajevo je odigralo u gostima, tako ako Bog da u drugom dijelu sve te utakmice igramo kući gdje računam da je i Olimpic "domaća" utakmica... HZS
Hvala vam na divan bajramski poklon. Nadam se da nakon duge i uspjesne trenerske karijere za Sarajevo, Meho Kodro ce preuzeti reprezentaciju i napraviti najbolje od ove nase zlatne generacije reprezentativaca. Ali do tada, SAMO GAZI MEHAGA I FKS!!!!!
Dobra igra, samo tako nastavite !
mi i ove godine halalil titulu a 7 milja ljudi , siptara i bjednika s grbavice nije bilo 7 milja ni kad su sve pobjede imali i kuci i na strani
Ko je halalio?? wtf.. za tri kola se moze stici,, samo lagano
jedno su zelje a jedno realnost , nemamo ni 1% sanse , ti meni reci kako nadoknadit utakmice koje su vec prosle , siroki i zrinjski tu nece kiksat i vec nisu .
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako mi je zgodan Meho Kodro :-O
Za bordo bjele ❤️❤️❤️❤️❤️