Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek nam donesu kranjskih kobasica slovenci,pa cemo ih pustit da pobjede.
Manijak ne može biti svak - juriš na SloKenjce! @ tarpi - opanak, šta ti je \'cirku\' oca ti? To pokušavaš šatrovački pa ti ne ide? Papkaru.
Samo me interesuje ko Želji donese onolike titule dok nije bilo tate Osima na celu komiteta,ali hajde nema veze vi napaćene duše uvijek ce te naci razlog da blatite velikana.
Kad se samo sjetim kako su Adis Hadzic i Bulent Biscevic svr.sava.li jedan po drugom u onoj emisiji kad su se izvlacili parovi lige prvaka i kad je zeljo dobio maribora,NEPROCJENJIVO,mozda bi seljo i prosao al da je na mjestu platinija tata osim
nema smisla da nema tv prenosa žuji malo para i nek veceras dobiju 5 komada pa da se i ovo zavrsi,željin sam bolesnik al vise me ne interesuje ,samo daj para.hvala im i jedva cekam face tv i prenos sarajeva iako ih mrzim navijacu za njih,a žujo nek broji pare.SRAMOTA ipak željo ima navijeće sirom bivse juge.ŽUJO svaka cast dabogda ti pare trebale za dženaze .
Imas radio prijenos na Radio Praca
ima li gdje prijenos Zelje....hvalaa
Nemojte se vrijeđat,pa preči nam je Željo nego neki slovenac...evo ja sam iz centra Tuzle pa ću dat podršku Želji,nije Željo kriv što je Sloboda ispala,nije Sarajevo krivo što Zenica i Tuzla hrane federaciju čitavu inudstrijom,strujom,rudnicima....večeras svi za ŽELJU!!! hahahahah šalim se naravno,ispadate večeras hladno štrumfovi,pokazali ste vi sramotu svoju i Amarovog babe namještanje i kobejagi neki komitet za nenormalizaciju,a Slobode se okanite,čućemo se kad se vratite s gostovanja iz RS-a i hercegovine,Sloboda će se rvatit a vi ćete i dalje bit uhljupi babe Ivice...jedini pravi klub u Sarajevu je SARAJEVO....Željo je genocidna tvorevina
Cuj nema TV prenosa,valjda su Amar i Žujo skontali da mogu zaraditi para od ulaznica????pa ko ce vam normalan doci nakon 4 primljena gola hajvani.Ugled koji je Željo sticao decenijama Amar upropasti za 2-3 godine enormnim brojem primljenih golova...
Malo mi je nejasno sta se desava. - nakon poraza u Mariboru iz zelje sutnja. niko se ne javlja. - na internet stranici nista - tek juce ona kratka konferencija za stampu - Ne vidjeh niti jednu plakatu za utakmicu. Ko voli Zelju njemu plakate ne trebaju, ali ipak je ovo pretkolo Lige prvaka Nadam se da ce Zeljo ovo prebroditi i da nece biti nepotrebnih potresa. Volim te Zeljo. Veceras do pobjede.
alooo tuela,2 liga,nego pricaju raja da vise Osim ima para nego cijela tuzla,da vas nije kome bi se smijali,pardon i robovi su tu :) Nego hrabro momci,Abd da prodjemo i da naruzimo Violice,onda Sarajevu drzim fige,to su nasa braca a ne ovi srbi iz Tuzle,Zenice itd,Hajmooooooooooooo nasiiii !!!!!!!!
ALOOO TUZLA, NECEMO SE VRIJEĐATI. Smrt fašizmu , Sloboda u drugu ligu .
PA PA PARANOJA PRIMILI SMO CETIRI GOLA OD SLABASNOG MARIBORA PA PA PARANOJA, IDEMO JUG PA PA PARANOJA PRIMILI SMO CETIRI GOLA OD SLABASNOG MARIBORA, CIJELI SATDION PA PA PARANOJA PRIMILI SMO CETIRI GOLA OD SLABASNOG MARIBORA, PA PA.....
Ovako su bili samouvjereni i kad su pravili igricu, medjutim znamo sta se desilo, evo opet samouvjerenje, bas me zanima koliko ce im Maribor jos zabiti?
sta hocete strumfovi?? da prodjete prvaka slovenije?? ne mozete leotara dobit a hocete da idete dalje, strumfovi u kucicu!!! svi u kucicu!!!!
Sretno komšije,Hz87 4ever
kao simpatizer manjeg kluba iz najveceg grada u bih iskreno bih volio da pobjedi zeljo, medjutim kalkulisati sa pobjedom od 3:0 napadati, napadati i samo napadati, a ne primiti gol je jako tesko i za barcelonu a kamoli zelju... al\" hajde de... naprijed zeljo ceto plava :)