28. kolo Premijer lige BiH
0
U subotu 93. derbi Željezničara i Sarajeva
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hhahhahahaha vidi Sandzaaaaaaaaaaaaaa sto se javljaju AHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHHAHHHAHHAHHAHAHHAHHAHAH ovo je smijesno odavno postalo da znate da ce samo drzavljani BiH moci uci na GRBAVICU zato ponesite pasose shpitarcici
U SRCU MOME ZIVIS SAMO TI S A R A J E V O MOJA LJUBAVI! ! !
Ispao je mali zeljo.....koga cemo da ...hiihihihihi
Sarajevo, Bog i carsija...
3:1 za velikog Želju, ali u prvoj ligi Federacije protiv Bosne iz Visokog ili Orlića. ;)
ZELJO SAMPION sarajevo mnogo ste smjesni udba vas stvorila mat.r vam ustasku... 3:1 za VELKOG ZELJU
oojuuužiloooo..... a što je ojužilo.....nemojte džaba dolaziti
Maleniiii, ima da vas karamo sutraaaa...:D
Prvo ćemo da vas bijemo a ondak ćemo da vas KARAMO ! Biće gusto biće 0:2 biće 0:2 hahaha !!!
Saraj\'vo, Saraj\'vo Ti jebi zelju malenog, malenog pa neka pjeva cijeli stadion saraj\'vo sampion oooo
@ Pitar iz DK ALI TE VECERI NIJE BILO SVE SJAJNO NI ZA FK SARAJEVO . TE VECERI JE NA MIJESTU CENTARHALFA PO PRVI PUT NASTUPIO M .HADZIHASANOVIC KOJI JE NAZALOST U DUELU SA SOPSTVENIM GOLMANOM ( REFIKOM MUFTICEM ) SLOMIO NOGU . OKONCALA SE JE JEDNA KARIJERA KOJA JE PO MNOGIMA TREBALA BITI BRILJANTNA . SIGURAN SAM DA MUFTIC NIJE IMAO TEZI MEC U KARIJERI OD TOG MECA . ODLUCUJUCI GOL JE BIO MALA MAJSTORIJA VELIKOG MAJSTORA ZA ZELJU - MURATA SARANA . KORNER SA DESNE STRANE ( SJEVERNA STRANA ) IZVODI MUSEVIC I DODAJE MURATU KOJI JE BIO NA IVICI SESNESTERCA . MURAT JE VIDIO DA JE COBO IZASAO NA PETERAC , DIVNIM LOBOM SALJE LOPTU U MREZU . NAKON UTAKMICE U NASOJ SVLACIONICI PJESMA DOK U ZELJINOJ JE BIO POTPUNI TAJAC .
Za Bordo-Odin U pravu si a pjevalo se:Oj Ribaru (trener Gelje) tvrda srca Saran ti ga opet spuca\".Sjecam se dobro iako sam bio dijete.
Mi smo Geljini Geljo je nas........... Molim HZ da na derbiju odrze lekciju ovim najmalobrojnijim navijacima u BiH. Geljo Geljo orice se iz grla dvadesetpetorice Manijaka. Veliki pozdrav iz DK najludzim Hordama Zla.
zeljo zeljo evo ti ga evo pa sa njega gledaj SARAJEVO !
adi, mojne ga, stipu ga, driu ga.