Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne nozes od reklame ni pogledat
Da je pogodio velicali bi ga...kako god poslastica za medijske clanke
Najlosiji ikad??? Po cemu…
Ima li neko od sudija da objasni da li je bio indirekt nakon sto je golman odbranio penal tj. uhvatio loptu pa mu ona ispala, a onda je ponovo uhvatio? Da li je to indirekt i da li su sudije pogrijesile sto isti nisu svirali? Inace zaboli me i za Maribor i za Olimpiju...
Pa slovenci duplo bolje igraju od ovih nassih timova?U poluvremenu nakvi starohani zabavljaju publiku na male golove. Ja mislio gledam englesku ligu umjesto domacih "Cevljanovic skupova"