Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi, vidi i Radniku HAAD pravi dresove :D Za pohvalu!
Zaista ove godine treba odati priznanje Radniku i njegovom treneru Petrovicu ,jer igraci sto mogu pokazu na terenu a trener malo prica ali mu je svaka na mjestu.Mislim da dugo nijedan domaci tim nije dobio vise simpatija i podrske iz Tuzle, mozda i daleko sire kao sto je Radnik.Nek nastave posteno u svim segmentima jer -lijepo se lijepim vraca.Sretno.
SRETNO RADNIKU SA NJEGOVIM TRENEROM OD KOJEG BI MNOGI U NASOJ LIZI MOGLI DOSTA NAUCITI I ON JE IZGUBIO UTAKMICU ALI MU NISU NOVINARI BILI NEVASPITANI
Da ti nije so udarila u glavu? Smri se malo.
Smeta vam sto je covjek gospodin?? pa brisete komentar?? istina boli??
'Bio sam na vašoj tribini, navijao sam sportski za Radnik, ali je pošteno Sloboda pobijedila. Navijaču su vrlo korektni, pošteni, bez ijednog ružnog povika gostima, čak uz aplauz na skidanje desetine Radnikovih navijača. Čak sam pjevao sa vama 'dosta četnika, dosta ustaša, dosta SDA nacionalista', stvarno dosta! Ali onakvog fudbalskog prizora kao danas u Tuzli, nikad dosta! Čestitam još jednom dobrodošli u Bijeljinu', istakao je Todić nakon gostovanja u Tuzli.
Sretno Radniku i njihovom treneru od kojeg bi mnogi u nasoj lizi mogli dosta nauciti,,, i on je izgubio utakmicu pa mu nisu novinari bili nevaspitani