Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav mentalitet SVABA i mi nesto htjeli protiv portugala
Jel sad levat? odigra 2 utakmice lose i odma se.rete, mozete mu sad k.itu pop.usit kulturno
Mi bi inace sve razvalili :D Pa sto ne igramo na velikom takmicenju? :D
kad Ronaldo prodje sve sa centra i da go javi mi se! Ronaldo jest dobar i sve i ne pljujem ga i sl.,al jednostavno mora se priznati da je Messi bolji za klasu!
Razvaljuje ovaj Messi....onaj...Rodnaldo! Mamino zlato sjatko...bar znamo da nece pjakati...bar ovih par dana....mrcina!
Al on radi bit će tu još 20 godina
Tačno mi je žao onom nesretnika Borisa Bilića,gledao sam malo utakmicu Njemačka-Danska na FTV,to je prestrašno koliko je taj \"novinar\" glup,smušen,zbunjen i jadan!!
The new site for sport informations and analyses visit us at: www.dailysportinfo.net
@AleSA Pa danci su ispali
Što birekli u Avazu:I ronaldo uzorao Oranje. Na selo pa uči fudbal
ajde svi sto mrzite CR-a i svi oni sto su ga kritikovali mogu mu ga komotno podudlat ! covjek je objasnio kako se igra na vrhunskom nivou na velikoj utakmici. mnogi su primjetili kako je covjek brz to je nevjerovatno pogotovo se to vidi kod njegovog drugog gola ! i u jos mnogo situacija realno portugal moze do polufinala ako ne i dalje ! nakon toga abd mislim da je realno da Ronaldo uzme Zlatnu loptu ! .
jesu losi ovi irci 17 njih me nije moglo zadovoljiti moram probati sa svabama oni trpaju koliko mogu jes da me jos niko nije obalio ko onaj mali irac ponosno predstavljam svoju drzavu na Euru kao najpopularnija navijacica svi ce pricati o meni osim onih koji mi ni trazili nisu
holandezi sa ovakvom igrom i nisu zasluzili da idu dalje. imaju zvijezde u timu, ali se to ne vidi na igri. portugalci su dobro igrali i zasluzeno idu dalje. a ova nasa djeca sto pljuju po portugalcima samo opravdavaju naziv glupog bosanca. da je imalo pameti, uvijek bi sve najbolje govorili o portugalu i zeljeli da portugal osvoji euro. kad ste vidjeli da englezi pljuju protivnike, narocito one koji su ih nadjacali? naravno - nikad, uvijek ih hvale. kad izgubis od nekoga, naravno da je bolje da je taj neko jaci. onda mozes reci - izgubio sam od prvaka evrope.
pocijepa ih Ronaldo ko Bosnu !!!
cuja Hamida ovog iznad ! ...hahah ...bizi HAMIDE u sumu iz koje si inizaso ! hahahah (ovo sam na seoskom rekao da bi on skontao ) hahaha
@pep gvardiol... Molim razluči Hrvate od ercegovačkih talibana.
Dva gola Ronalda bi i ja dao,sve mu drugi uradi njegovo samo da osuta,prosli put se dva puta obrukao sad pogodio...Pa i ja bi iz onoliko dobijeni lopti sam pred golom nekad pogodio.Sto se kod nas u narodu kaze*I corava koka nekad zrno ubode*.