Uskoro počinje prelazni rok
0
Trojica igrača Budućnosti stižu na Koševo
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haskić i šmigalović? ne bi bilo loše
Čuj Adilović. ona krampa koja je fulila penal u finalu kupa, prepo se levat prije nego je opuco. lazo je wayne rooney za adilovića!
Realno,Halilovic je medju 5 najboljih nogometasa u nasoj ligi.On ima sve,pa vidjeli ste sta je uradio Zeljeznicaru,vozao ih ko na ringespilu.Biti ce izuzetno pojacanje,a za god dvije ce Sarajevo na njemu dobro zaraditi..Njegova tehnika je besprijekorna. Haskic ne moze nigdje igrati,prosjecan nogometas,daj boze da uspije Handzic je za njega igracina,dok bojim se ni Smigalovic ce samo biit losa transfer..
halilovic je ponajbolji igrac u buducnosti i volio bih ga gledati u sarajevu i vjerujem da vi mnogo pomogao
Levatu Sloga Tojšići je klub koji je rasadnik dobrih fudbalera. Halilović iz Budućnosti,Mujić iz Slobode,Šmigalović,Ćivić koji je bio u Dinamu ... Svi su oni igrali u Slogi. Smijem se kladit da bi bila bolja od pola klubova u premier ligi,iako je zavrsila treca u drugoj Sjever. Vidjećemo šta ćeš pričat kad Šmigalović bude glavni napadač u bordo timu.
pa zar mopgu ta seljacka djeca biti bolji fudbaleri od nase gradske djece ,mogu al u ku rcu mom,imamo skolu fudbala jako dobru i ne vidim razlog sto se dovode neki mladi igraci ako ih vec dovodite dovedite neke koji imaju ime u svijetu fudbala a ne kojekakve seljake iz banovica ,nema fudbala u sarajevu jos dugo dugo dugo ,ni para ni fudbala sve je ovo na vrat na nos od danas do sutra vidjecete kako ce se evropa za nasde klubove ove godine brzo zavrsiti ...
bolji su od ovih naasih hadalja ali sve je to buranija...kakvi su to fudbaleri pa budućnost ispala s njima
Cuj Haskic s Obucom....Halooo mi imamo svog Harisa Handzica momak sam razvalio Siroki...
Realno Visca jest igrac i to relativno dobar...vazda je bio dobar al ovi neki da valjaju ostavili bi Buducnost u ligi ...I oni pojacanje za Sarajevo ma daj...
E moj zulume i zeljo je doveo Višću iz banovica, pa vidi sta je momak uradio, najbolji je igrac zeljeznicara, i Semir Stilic je ponikao u Banovickoj Buducnosti
Halilovic ce sigurno igradi u prvoj postavi, najbolji igrac FK Buducnosti, za sarajevo ce biti jednako bitan kao i Visca za Zelju, sretno momcima
Gadi mi se ova liga I klub vise kad mi dovodimo igrace iz ekipa kao buducnost,drina zvornik i slicnih..
Željo uopste nije zainteresovan za tog Adilovića novinarska šuplja ne bi li mu se digla cijena, od napadača Željo je zainteresovan za Džafića iz Rudara i Boškovića iz Zete ... =))
Prepisacu Zelji svu imovinu,samo vodite Adilovica,MOLIM VAS!!!
na sta smo mi spali !!! kao pojačanja dovodimo trojicu igrača iz tima koji je ispao u drugu ligu !!! imali ovo igdje na svijetu ??? sramota !! sad nam se smiju svi pa i komsije zalosno, umjesto da prodamo Kojaševica i za te pare (300.000 eura) dovedemo prava pojačanja mi dovodimo levate trebali ste dovesti onda i pola ekipe Drine iz Zvornika !! stoko !!
Aj majko moja ovih strumfica malenih nikad se izljecit ccc :D
Jos jedno zvucno ime dolazi u Njanjajvo Dzemo Smjecanin