Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj skontajmo mi direktore. radniku Krstajić, a nama Ibraković. dotakli smo dno sa ovom upravom zato smo i zadovoljni ako radnik pobjedimo
Sarajevo će pobijeDuBiti, sve drugo će proći...
Joj ja nam trenera. Hajmo Hurta, vodi nas do titule!
Nista osim 3 boda ne dolazi u obzir !!!
"...Ali ako budemo pravi, ubijeđen sam da ćemo pobijediti", rekao je Hurtić ..." ovo isto kaze i mamic pred utakmicu sa arsenalom :)
Samo cvrsto i jako.. termin tekme cudan.. pa nije decembar..
UUu Bem ti,RAdnik je to,Real MAdrid im nije ravan
E moj Rusty,ovi navijaci na baterije,koji ne znaju sta je to Fk SArajevo,koji su iz raznih selendri nagrnuli u gradove 92,smatraju da je utakmica izmedju RAdnika i Sarajeva derbi.
Samo pobjeda, nema pametovanja.