Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj se YAYA. Treba to suzbiti, a realno, teško da će se ikada doći do kraja.
Jes' naporan ovaj Crnčuga, pa dobro je proš'o, Rusi često snajperima gađaju Crnce sa visokih zgrada po ulicama Moskve i policija im žmuri na dva oka, imaju podršku FSB-a Federalne Službe Bezbijednosti (Федеральная служба безопасности Российской Федерации -ФСБ)
De ti igraj fudbal a ne slušaj šta dobacuju s tribina i još plače zbog toga....... Šta bi sudije onda trebale da plaču stalno njima j.... i mater i djecu, i pederu i ovo i ono....