Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i od tih 300 pola je dao iz ofsjda
Pa nije nikakvo mjerilo sto igra citav zivot. Pippo u Serie A igra od 1995., a npr. Totti od 1992. Btw, Pippo je trenutno na brojci od cca. 146 golova. Pored toga ima 41 gol u Serie B i C, zatim 15 golova u talijanskom kupu i 66 golova u evropskim klupskim takmicenjima. Kad se na to doda 25 golova za reprezentaciju itd. dodje se do brojka cca. 300.
ma daj ova lista nije uredu. pa INZAGHI je nedavno postigao 300ti gol u karijeri. ok ima tu puno golova u eurokupovima al citav zivot igra u seria A
bjez ba nema pipa :P ( zamjerit ce Vugdalic :D )
Del Piero je do sada postigao 163 gola u Serie A. Tesko da ce uci u TOP 10. Jos eventualno sljedeca sezona i fajront...
a gdje je de lpiero fakat??
a gdje je tu del piero?? :D heheh totti najjaci!!