Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravi sportista odbacen u mladjim danima ali kasnije postao pravi profesionalac i jedan od najboljih stopera na svijetu
Od koga odbacen?
I ja sam jedan od najboljih jebaca svijeta. Ili si u top 3 ili zdrao
Covjek presao u Chelsea 2020godine bez odstete. 42mio ga prodao Milan Parisu 2013godine - malo provjerite tekst prije nego objavljujete gluposti!
Novinar ispravi tekst a da ne kaze ni hvala na ispravci ili nesto slicno?! Slabo…
ako pogodis koji ti je dijete razred, dobar si.
Ima I strucnjaka da mu zenu tarlaha
Jao mozak mu ko analgin i on nekom pametuje. Umrije ces ko svako zivince
zato klasicni bosnjo na njihovu atu od 100k€ sedmicno kaze “ee sta bi ja sa tim parama uradio” 🤡🤡
I ja odem na posao u 7h, budem u hiperbaričnoj komori 9 sati i kad dodjem kuci nisam na raspolaganju sebi a ne za porodicu. Ne ser... ni vi ni ovi za zdrav zivot.
Pametan momak. Zdravlje i kondicija su najvažnije i u konačnici najisplativije investicije.
And then you die
Bez obzira na svu brigu i njegu koju ima,danas ga može srce/moždani spucati i kraj. Živit ces onoliko koliko ti je zapisano kao i svako živo bice. Smrt je jedina istina.
Sretan sam što je Đina Džinović reaktivirala svoj korisnički nalog na IG. Ona je moja omiljena influenserka, ali joj je nažalost onaj šeširoglavi ćaćundra branio da se kofrči po IG-u. Ipak, sad je već punoljetna, pa se darovita Đina trijumfalno vraća u medijski prostor, i to, kao i uvijek, u golišavom i izazovnom izdanju koje će postati hit na društvenim mrežama.