Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali je i srbadija navijala za svoje pretke Turke, mislim da jesu srbi navijali za Turke zato sto kroz srbe tece pola Turske krvi.
Cekaj sad, ovo je ustvari plot twist, jer Muslimani iz BiH uvek navijaju za Tursku, to znaci da si ti hteo da kazes da su svi Bosnjaci ustvari... Srbi?
@Varaga900 Idi na DNK analizu i ufati bilo koga Turka da i on da DNK analizu i uvjerit ces se da ti je taj Turak rodjak zato sto se njegov pradjeda penjao na tvoju prababu, pun si Turske krvi kao Vatreni pobjeda.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ako prođu mogli bi daleko dobaciti jer ce pucati od samopouzdanja. TURKIYE
Ludnica - a konacno dvije dobre utakmice sa par golova. I jos uz to dva neocekivana rezultata. Realno gledano, Turci su do juce meni bila najslabija ekipa na EP-u. Meni licno je zao Albanije, koja najvjerovatnije nece proci. razlog je u tome sto su sa bezimenim igracima ali sa velikom borbom pokazali dobar fudbal. uz to su i u prvoj i udrugoj utakmici zasluzili barem po bod. Isto tako mislim i za Island. Likovi imaju jos po posao pored fudbala a uzeli Portugalu bod.
Digli se ko Fenix.
Zašto Bošnjaci vole Tursku? 1.U srednjovjekovnoj Bosni se, naime, stalno ratovalo. Vlastela se borila protiv vlastele, ovi protiv svojih kraljeva, kraljevi protiv neposlušnih feudalaca. Dolaskom Turaka, to je stalo. 2.Bilo je to bogumilstvo koje nije priznavala ni zapadna ni istočna crkva pa je kršćanska Evropa stotinama godina slala križare i inkviziciju na Bosnu da ruše, pale, pljačkaju i ubijaju. Oni koji su ustrajavali u svojoj vjeri mogli su birati: završiti na lomači ili bježati iz zemlje. Mnogi su nalazili spas upravo kod Turaka. 3.domaće plemstvo je zadržalo svoje posjede, što nikada prije to nije dato nijednom pokorenom narodu. 4.Bošnjaci su dobili pravo da svoju djecu besplatno školuju u carskim školama u Carigradu, gdje će se obučavati za državničke službe ili za kadar u redovima janjičara. Vremenom su mnogi od njih postali znamenite ličnosti Carstva.
More li mi neko rastabulit more li se održat Turska sjutra od ovih ostalih rezultata? kad ispada a kad prolazi dalje, inšallah ?
al su ga zapleli,ovde jedino onaj ćelo Infantino zna ko će skim igrati u knock out fazi,on ima iskustva s lopticama
Da nisu ostro pazili da chesi ne zabiju niti jedan gol,mogli su im komotno dat jos ta 2 sto im je trebalo,super,iznenadili su me zajedno sa albancima ,sretno im u nastavku
Cestitke Turskoj , mada bi bez Terima bili jos bolji
Ako ne kiksnu Italija ili Belgija,odnosno ako ni Švedska ni Irska ne pobijede,idu medju 16.Postoji još jedna malo vjerovatna kombinacija,a to je ako im se izjalovi ovo prvo,da u skupini E Island i Austrija odigraju remi a istovremeno Portugal izgubi od Madjarske-tako bi treceplasirani u toj grupi imao samo dva boda.Ipak,malo realno,mnogo je realnija prva opcija
Hahahahaa, pa ovi Turci nisu normalni, trebaju Terimu dic' spomenik, a Cesi mu zabraniti ulazak u zemlju, nakon Eura u Austriji jos jednom ih je kost'o prolaza dalje, Ceska jako razocarala, kvalifikacije odigrali fenomenalno, a veceras truba.
cesi su jos najbolje odigrali sa spancima.
@boeing747 Dzaba im sve, odigrati protiv Hrvata nerijeseno i protiv Spanaca se onako boriti do zadnjih minuta i onda veceras to sve uprskati je za svaku osudu, podsjecaju me na nasu repku.