Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na BHT nema prenosa otvaranja samo neka politička emisija sa svinjama iz politike
http://www.youtube.com/watch?v=w_fWjuP9dpg
pa kad,kao i svi srbi,ne gledate RTS ko vam kriv
Na BHT-u ni ceremonije otvaranja ni obećanog HD-a, kakvi debilani.
...imal onih bagera? :)))
BHT je obična Miletova prćija.Ja sam to davno rekao i sad se pokazuje da je tako.Sve će uraditi samo da se država,zastava ili bilo šta što predstavlja našu državnost ne vidi i ne afirmira u Evropi i svijetu,počevši od Eurovizije,pa do sinoćnjeg propuštenog prijenosa.
Ja sam uporno tražio prenos i mogu vam reći da je vreijedilo zbog Dženifer Lopez.Guzovi za deset.
laki je malo nervozan..
a oni nasi pederi jedini na svijetu nisu prenosili otvaranje...
a oni nasi pederi jedini na svijetu nisu prenosili otvaranje...
4:1 će bit za Brazil
Bravo Hrvatska! Cestitke iz Sarajeva.
Evo da se i ja pridruzim i kazem da vi,BHRT nakarado,necete ni marke od mene dobit za tu nakaradnu tv koja smara jebenim reklamama nektara,mtel,telecom,nekim osvjezenjima itd.Jeble vam reklame djecu a ja vam jbm zensku djecu.Pozdrav
sta ces ti jebat vidi ti nicka, chanel hahahahahahahahaah
Joj sto mi ovaj Pit Bull ide na kurcinu
ovo je tempiranje i maltretiranje bosansko hercegovackog naroda koji iz nama nepoznatog razloga ne dozvoljavaju gledanje otvaranja svjetskog prvenstva i ponosno nosenje nase zastave. Jadno i presmjesno. odgovorni bi trebali odgovarati za ovo uskracivanje i da nam objasne odkud im pravo danam uskrate ovo zadovoljstvo.
jebi me ako je ovo HD
ne mogu da vjerujem istorijski nam dogadjaj i ovi jadovi sa bht-a nisu u stanju prikazati otvorenje ovakvog dogadjaja. ma presmijesno. jadno jebla im eurovizija tetku.
Pa što međedi ne prenose otvaranje, evo J.Lo pjeva.
satanizam
JA NEVIDIM PIT BULLA