Nakon utakmice s Francuskom
0
Sušić: Veoma sam tužan zbog mojih igrača
Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna je ponosna na vas !
Ja cu ti reci sta se desilo PAPE. jjeebbem li im mmaatteer ffrrancusku, lopovsku!!! Neka ovo bude jos veci motiv da u buduce igramo jos jace jer znamo da igramo protiv 12 igraca, a ne 11. Jos jednom, jjjeebbeem mmaatteer i sve po spisku sudiji, Platiniju i kompletnoj FIFI !!!
JAKI SMO K\'O BETON
GOSP. SUSICU IDI U TURSKU I TRENIRAJ ONE SPOROVE.....MOMCI SE TRUDE 60 MIN.I SVAKA IM CAST NA TOME,DOK TI MIJENJAS MEDUNJANINA I UBACUJES BEKA MALETICA.SRAM DA TE BUDE,,,,,,,,IDI U TURSKU I POJACAJ NAS......
Pape ovo pišem stojeći, jer si ti i tvoji Zmajevi to zaslužili! Svaka vam čast gospodine Safete, vama i našim Zmajevima! Nadam se da će nam se sreća vratiti u baražu. SRETNO do EURA 2012.godine!
Bosnom bear probearao nas je zivot razocarao haha
Da sam mali francuz bilo bi me stid da se radujem remiju sa bosnom i onako jadnom igrom...Znaci drzava sa 60 miliona stanovnika protiv drzave sa 4 mil.Od toga igraju 3 francuza a ostalo su placenici iz Afike...Sramota!I oni sebe nazivaju nacijom ccc.IPAK DRAZE MI JE OVAKO,DA SAM BOSANAC A DA NISAM PROSAO NEGO DA SAM FRANCUZ I DA SE RADUJEM REMIJU SA MALOM BOSNOM. IPAK IMA NEKO JADNIJI I OD NAS!
momci! Svaka vam cast! Nadigrati u vecem dijelu meca ne 11, nego, 12,13, pa mozda i 14 igraca nije mala stvar. Oni su \"morali\" prci dalje, to je fakt. :( Hvala vam! Ne treba traziti dlaku u jajetu, Francuzi su \"morali\" proci dalje i to je to. Sretno u barazu.
j e b o li vas spahić zbog ovog kloca smo se naprimali golova koliko još?
Čestitam Sušiću i momcima koji su igrali za 10. Glavu gore i idemo dalje. Hvala svim ljudima i medijima koji nisu dizali euforiju prije utakmice i potrčali da nađu krivca nakon remija u Francuskoj. Emir je velki patriota, lično ga poznajem, puno je dao za našu reprezentaciju, stoga, još jednom se zahvaljujem svima koji nisu potrčali da ga osuđuju. Spahiću glavu gore, imaš podršku od svih istinskih bosanaca i hercegovaca i glavu gore molim te. Zikrija Čamdžić
Dobro su igrali 60 min . S. Susic je to izjavio. Ali utakmice traju 90 min.
Ne mogu da vjerujem da neko sada Papeta krivi. Bilo je problema na pocetku al od kako je Pape tu forma je konstanto rasla i zadnjih nekoliko utakmica (Estonija, Grcka, Luksemburg, Francuska) nasa reprezentacija igra najbolju igru ikada. Ciro je imao istu ekipu, cak su i kljucni igraci bili u boljoj formi pa nikada nisu ovako dobro izgledali.
Isto kao da smo pobjedili...nadigrali velike francuze, favorite u ovoj utakmici..svaka čast momcima. Miske volimo te i smrašaj malo..:-)
Kako bolan možeš reći bošnjacima fali, čuj bošnjacima...pa nije to bošnjačka reprezentacija, nego BH reprezentacija, moja i tvoja, naša!!! Naravno to nije imperativ, svako ima pravo da navija za koga želi, ali ću ti reći da propuštaš veeeliku privilegiju da navijaš za SVOJU ZEMLJU! Znaš onu staru, narodnu: uzdaj se u se i u svoje kljuse!
Svima pohvale, Džeki za gol, ostalima na fenomenalnoj igri Misketu svaka čast. VOLI VAS BOSNA i HERCEGOVINA
Pape ti možeš biti ponosan na svoj tim, mi dadosmo gol s obrazom, a oni s guzicom. Svaka čast za naše momke, priredili su nam divnu večer. Pozdravi i sve pohvale
Svaka čast Platiniju čovjek i u 50 i nekoj daje golove.