Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Normalno je da je standardni igrač Hajduka kandidat za reprezentaciju." Neko treba reci Susicu da Hajduk nije Barcelona ili Real Madrid..
USA nam je samo uvertira pred debakl sa Argentincima, jer ce ubleha i u narednoj utakmici gurat' svoje pajdase
Bolje da nekog iz Viteza uzme nego iz Hajduka. Sušiću bi neko trebao reći da treba i velike utakmice pobjeđivati, ne trebaju nam neki koji prvi put nastupaju u tako bitnim utakmicama. Nek igra u prijateljskim protiv Lihteštajna ali 2015 godine. Pod hitno treba zakazati prijateljske sa slabijim ekipama da napumpamo rejting lakšu grupu ćemo dobiti na SP.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bilo je samo pitanje dana kad će Tin dobit priliku!
"Iako, nije nam ta utakmica biti ili ne biti, ako i posrnemo, ostaje nam baraž." Pa još i ovo. Nama su ove dvije utakmice biti ili ne biti. Ovako lagane a ovako komplikovane. Ne računati na baraž. I takodje ko je Tin. šta je sa Mahmutovića, Kolašinca, Hadžića, drugog Hajrovića, Milana Djurića, pa čak i Cocalić ili Semir Štilić koji bi mogao sjediti na klupi.
Nevjerovatno je da taj Tino dobijep riliku u reprezentaciji ispred jednog Huseinovica i Aidina Mahmutovica - najboljeg strijelca Ceske lige. Otidjite samo na hrvatske portale - navijaci Hajduka konstantno psuju tom Tinu Susicu i ne mogu da skontaju zasto ga se forsira u prvih 11. Proklinju dan kad je dosao u Hajduk - a nama ce sada zaigrati u reprezentaciji. A momci poput Huseinovica, Cocalica, Mahmutovica i Burica ne mogu dobiti sansu. Ili Milana Djurica...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Znamo Safete, zvaces svu svoju familiju da igra
Ovaj Susic ima bas onako inteligentan pogled ;-)
Bolje bi ti bilo pape da razmisljas o sastavu!Pogotovo da ti vise ne pada na pamet da u sredinu stavljas 3 ofanzivna igraca! Vile su nas pronosale i sretan odabir izmjena sto je jedino dobro sto si napravio i ponavljam vile nas pronosase!
Fakat kako koji dan sve gluplje i gluplje izjave...cuj sad nisu bitne tekme ima i baraz...pa ne mogu da vjerujem...a sto se tice Tina ...pa uskoro cemo gledati sastav menadjerske agencije seje susica...to se vec odavno naslucuje sa vrsajevicem i sunjicem...
ne znate seju susica inace bi znali da safet njemu ne smije reci ne!!!!to je stari krimos koji je tukao sudije i lezao nakon fudbalske karijere zbog pokusaja pljacke banke!!tek se malo doveo u red ali jos uvijek udara ko kopitom!ovo vam je ziva istina vjerovali ili ne!
ZIVIO SAM U PRAGU 7 GODINA. I PRATIM CESKU LIGU< I GLEDAO SAM Bezbroj UTAKMICA CESKE LIGE. JEDINA EKIPA KOJA VALJA JE PLZEN, SVE OSTALE SU DNO" LOSA LIGA, I NEIMASTINA, PRAKTICKI SVI KLUBOVI OSIM PLZENA NEMAJU NI ZA HLJEBA
PAPE ODLAZI! !!!
Odlazi ti debilu jedan.
Vidim ovdje nase Bosance i Hercegovce DA GOVORE DA JE CESKA JACA LIGA OD HRVATSKE ?? STO RECI, idi gledajte HOKEJ ,mozda su u hekeju jaci. Najkuplji transfer Ceske Lige je 7 milijuna eura. A Dinamo Gurne malog Vrssaljaka u Genovu za 7mil eura, Malog JEdvaja u Romu za 8 milijuna. KAKVA BA CESKA LIGA, IDITE PRATIT RAGBI, JEDINA EKIPA KOJA NESTO VALJA JE PLZEN, SVE OSTALO KALJUZA TESKA, ZIVIO U PRAGU 7 GODINA.
big smile
www.filmovita.com. Uzivajte u najboljim, i najnovijim filmovima.Malo se opustite, i otidjite mislima iz Bh, realnosti.
Na njemu je da ODLUČI. Na nama je da GA smijenimo AKO NE VALJA. Ohladite.
sve je to ogledalo realnosti u kojoj se nalazimo, nema se novca niti zelje da se dovede neki ozbiljan selector I napravi rezultat, steta zbog par igraca koji su zasluzili da uzmu nesto para u evropi na racun svega sto su dali za repku. ovako im valja igrati sa tinom ili kako se vec zove taj talenat... interesuje me kako ce argentina reagovati kad cuju da ce im se tin suprostaviti...
Pape i reprezantcija - jedine svijetle tačke u ovoj zemlji
standardni igrac Lecha koji pobjedi Citija ili odigra remo sa Juventusom, Gaziantepa Turskog ili ekipe koja je se borila sa Celticom i u zadnjim minutama izgubila grupu LP nije igrac za BiH a Hajduka ciji igraci kredite dizu za stan je za repke ... Sram te bilo Susicu i tebe i kontraverznog menedjera brata ti ;)
Pade snijeg, na behar na voće, puni Džeko mreže kako Safet hoće. Safet crta, a Miske kroji, BiH je sila, nikoga se ne boji. Naprijed Bosno, Brazil je tako blizu, Bosna je sila, prebrodila je krizu. Iz Zenice lijepe vijesti, zarekli se Zmajevi da će mreže tresti. Neka, neka, zemlja nam je mala, hvala Bosno što si takve momke dala.