"Zmajevi" odradili prvi trening
0
Sušić "krije" sastav za meč protiv Francuske
Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BEGOVIĆ BA !!!!! ALLOOOOO :s
joj raja mene vec nervoza pocela hvatati...
U Parizu grmi sijeva,kao oluja da se sprema.Niti grmi niti sijeva,to se Bosna za utakmicu sprema.Francuzi da li vam je muka,sto na tornju viori se plavo zuta. Sest ljiljana zlatne boje,na tornju sada stoje,a iza momci sto BOSNU vole
sta ste svi protiv legende Hasagica dobar je on dobar
Jao Papeta teletine stvarno ce stavit Hasagica na gol !!! E moj Pape, paglu si ko racku.
ne znam sto ali ja navijam za Francusku, valjda imam pravo na to? :(
ja samo nekontam sto se ovi ljudi, ne znam kako ih nazvati,... sto ne vole bosnu....ili je mrze.... uopste motaju po ovakvim stranicama??? pa boze dragi, zar nemate neke svoje sajtove??? gdje je sve negativno? gdje se svi mrze? gdje cete se osjecati kao kod kuce? Meni je iskreno drago vidjeti da ovi...opet kazem neznam kako ih nazvati....mi u sarajevu ih zovemo PAPCI, listaju po ovim stranicama...ipak ima u vama nesto sto vas veze za bosnu... Veceras fino svi lagano pivu u ruku, cips i lagano u 21:00 navijajte ZA NASU BOSNU, Musliman, Katolik, jevrej, pravoslavac, rom.... ma sta god... SVI SMO MI BOSANCI I HERCEGOVCI i svaka cast svim momcima i djevojkama koji su u PARIZU!!!!!!!! NAPRIJED BOSNO NAPRIJED HERCEGOVINO I naprijed dushmani nasi lijepi i zgodni!!!!
pitao sam hasagica on mi je rekao..citiram-SPREMAN SAM.. a moj susicu, pa koji je tebi... ja dam sam ti rekao da mogu pobijediti francuze sam, ti bi mi vjerovao..
Pape na slici kao agent FBI, Lagumdžija ko zna o čemu misli veselik - o utakmici ne misli to se očigledno vidi. Osjećamo pobjedu u zraku - NAPRIJED ZMAJEVI.
Ma bez brige...razvalit ćete turke bez problema...
joj kad ga pape izdiva
Nema većih seljaka od ovih lištičana po novijem širokobriježana na čitavoj zemaljskoj kugli.
Safete nisu francuzi favoriti BiH je favorit samo se ti vec ogradzujes ako izgubimo.Samo je 1 bod razlike za nekoga ko je favorit trebalo bi biti veca razlika.Francuzi su pali ku.. za usi i ti to znas. IDEMO BOSNO I HERCEGOVINO SAMO NAPADACKI NIKAD NISMO POKLEKNULI PA NECEMO NI SADA SAMO NAPADACKI NEMA SE STA IZGUBITI IDEMO BOSNO I HERCEGOVINO
Stvarno šta ti je Safete zašto stavljas Kenana na gol ..bo te otac ludi
Ko nesto napise protiv Bosne dabogda mu se ruke osušile : )
Pojeo g o v n o ko jos nesto napise protiv Bosne i Hasagica
je ben i sto i prvi sam