Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod 2:2, drugo poluvrijeme bi bilo nesto drugacije takticki. englezi ne bi imali potrebu da se skroz otvore i idu sa 8 igraca u napad. kad se otvoris kvalitetnoj ekipi poput njemacke, mozes ocekivati i brze kontre. golovi mijenjaju utakmice. englezi su pocetkom drugog poluvremena imali 60% posjed lopte i inicijativu. kad su primili treci go iz kontre, pali su psiholoski totalno. utakmica je bila gotova. ko zna sta bi bilo...al\' istina je da niko nije bio zadovoljan engleskom igrom. prva dva gola su kardinalne greske odbrane. pa to nema ni kad igra novi grad protiv hrasnice. vezni red opet bez ideje, pasivan i predvidiv. napad neuvezan, zbog negativnog veznog reda. gledao sam taj razgovor i kapelo nije trazio neke izgovore zbog poraza. ali naravno da nije imao lijepe rijeci za sudije.
Prva tri komentara vidi se da nikad niste ucestvovali na nekom takmicenju. Smijesno je kako neka nebitna nepravda sudije moze utjecati na psihu igraca, a pogotovo neka ovako ocita, i bitna greska.
TAKO JE CAPELLO, MAJSTORE... ČIST GOL DA NE VIDI... SUDIJA JE LUĐAK Jeste li čuli šta komentator kaže, doslovice ovako: \"Iz Sarajeva smo vidjeli ovaj gol\" ma dajte molim vas
Ajde ne sery. Da su izgubili 2-1, mogao bi o tome ponistenom golu pricat, da su izgubili 3-1, mozda inkekako. Ali 4-1, to je vec previse jarane. Bolja ekipa je pobjedila, Capello idi beri gljive.
pokupi se cestitaj protivniku bolji su bili poderali su vas idi kuci povedi i roonija sa sobom nije nista pokazo nebi ni u zelji imo mjesta na klupi kod amara osima da sjedi
Ciao Capello! Odvratan si!