Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zz,,nemoj tako mi volimo turke ali u sportu nema bratstva
eto turci vas vole u 3pm zelim sve najbolje bosni,a barbari ostaju kuci-turci
mi idemo na prvenstvno,a ako ne odemo mi onda se svakako nadam Turskoj
@ Realno!`SA \" E ajde .....\" SARAJEVO SI VIDIO MOZDA U KAKVOJ DJACKOJ EKSKURZIJI ILI NESTO TOME SLICNO .
Mi nismo izdajice svoje domovine kao komsije nam i susjedi. Između Turske i Bosne i Hercegovine nema dvojbe, BOSNA je uvijek bila i ostala na PRVOM MJESTU u bez obzira na sve.
hebla vas turska bih gogogo ;)
j..ebala vas tuska ...
pa valjda je u nogama a ne u rukama.
mi ili turci isto nam ga dođe...naravno da bi vise volio da mi odemo
u kojem slucaju da opet turska pobjedi nekad hrvtsku opet cemo slavit a taman da mi neodemo na s prvenstvo neka idu turci
MOZDA SI MUSLIMAN, ALI BOSANAC NISI! naprijed lavovi nasi!
E ajde sada svi oni sto ste pucali i slavili kada je turska uzela hrvatsku na sp slavite i veceras ako ne do Bog Bosna & Hercegovina izgubi pa VASA Turska bude imala sanse ;) btw. jesam musliman sam jesam bosanac sam!