Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVDJE MOŽETE KOMENTARISATI SLUČAJ DŽEKINE SESTRE
Pošto se ne može ovo komentarisati tamo: Džekina sestra postala glasnogovornica Ministarstva kulture i sporta FBiH Samo bi se grohotom nasmijao, kao ona primljena preko konkursa, pa zaista ovo je najsmješnije što sam ću u životu. Sa fakultetom političkih nauka dobiti posao regularno :)))))))) oj Džeko dobro si sredio svojoj seki.
Pravilno je IZVINUO SE! Toliko o pismenosti
hahahaha,ma ja rasiste se moraju podrzavati !!! KKK
Terry, strijelac vodećeg pogotka za \"bluze\" ...... Suarez, strijelac pogotka za \"dimije\" xD
IZVINUO se u nebo, izvinio se zbog starta. toliko o pismenosti
\"izvinio se\" MAMU VAM JEPEM NEPISMENU FOČANSKU, VALJDA IZVINUO SE...
ja bi prrrrcoooo Dzekinu seku
u ovoj državi veze su put prema uspjehu. to je normalno za nas, pa ko još nešto postigne na fer način? svi kojima se to nije svidjalo - na zapadnu su p.s. i ja sve radim s vezom
pa šta ako je postala glasnogovornica.. ako ima završeno za to što je onda uredu...a obično ako ti je neko u obitelji zubar,nogometaš,drvosječa...i ostatak obitelji ide u tom smjeru.
http://sh8co.com/Novo_Slike