Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komplet igrac je van terena s loptom
Daj dokaz :)
Tačno je da su igračeve noge van terena pa logično i lopta da je vani. Logično...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Valjate gluposti...niti dokaza da je izasla, niti da nije. Znaci, pusti da se igra, jedina ispravna odluka.
Nekomtam sta je tu suludo, pravilo je je jasno ako je neko pogrijesii onda je to sudija.Var-sudije ne donose odluke vec iskljucivo sudija na terenu oni mi samo pomazu sa dokazima da donese odluku.
Lopte nema blizu linije i lafo nije izašla sa terena...jedino slijep to može potvrditi.
Bune se tetkice, a to što im je u dosadašnjem dijelu sezone VAR navukao preko deset bodova, sa više nego očigledni graška a na štetu protivnika, to im već nije smetalo
Pa šta Arteta misli, da su Citz. Pa samo njima mogu biti svirani nepenali i ne svirani penali protiv njih. E tako se osvajaju titule.
Pa zasto suludo? Jedino realno objasnjenje…
Logično.
Vidjela se lopta dok je bila na krajnjoj ivici linije i nije se više vidjela ali vidjelo se da je još putovala a to logično znači da je izašla van terena. Zar je to toliko teško shvatiti. Arsenal je oštećen ali to je valjda sastavni dio igre.
Arsenal je domacin, ko im je kriv sto nemaju dovoljno kamera 😁
Može li objašnjenje za ruku Edegora na Enfildu?Idioti iz PMGOLA
Vidjelo se iz aviona da je vani. Bilo je dovoljno samo malo mozga aktivirati, ali očito to ovi iz VAR sobe ne posjeduju.