Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao navijac FK Sarajeva od srca zelim da odem na novu Grbavicu i posmatram \"vjeciti derbi\".Grad Sarajevo zasluzuje da ima dva moderna stadiona.Unaprijed cestitke i da se realizuje program novog stadiona Grbavica.
Komsije svaka cast
bez 25 hiljada to je sranje. Pa i kosarkaske dvorane su vec tolike u beogradu i zagrebu. E majmuni iz Zelje...
Ukopana u zemlju? Glupost. Umjesto da se vidi stadionchina.... oni ga ukopashe. I drugo, 20 000? Sramota. Prilika da se napravi stadion i oni pokvarise sve kapacitetom i ukopavanjem.
Sta ce ovaj Siptar Hari Varesanovic tu? koja pizdetina od covjeculjka, ljigavac odvratni svugdje svoj nos gura. Dabogda sakat ostao.
Za vrijeme rata drvo im izraslo na stadionu...e jadni strumfovi...niste bili u stanju ni stadion odbraniti (mi svoj jesmo). Treba ga vratiti RS/u gdje i pripada...
Stadion podrzavam, i neka Sarajevo i repka igraju na njemu. Kosevo treba srusit i napravit Olimpijski Park sa muzejom i puno zelenila sa jezerom u sredini.
Ja majke mi ne vidim kome se u Bosni isplate trzni centri...? Ko placa tolike kirije, zakupine, ulaze u robu...kad niko nema prebijene kinte za sve to? Je li mi ono i eksere uvozimo?
bas sam htio reci da bi nam trebao jos jedan trzni centar - sad ih je samo 98, sto je premalo. Nidje veze
Bit će valjda napravljen do 2176. godine.
ma nek se dogovorio posao sa slovencima. to je prava stvar. ljudi nas tamburaju kad hoce, kako hoce i koliko hoce i nasi pametnjakovici odose njima pored bezbroj domaćih građevinskih firmi. ovaj angažman slovenske SPECIJALNE firme za građevinu je glupost mjeseca koju ćemo plaćati godinama kao i najpovoljnijeg izvođača radova na sarajevskoj zaobilaznici, koji je usput ostao dužan više miliona domaćim izvođačima tzv.koperantima. kako smo mi jadni.
Čestitke iz Zenice, Željo zaslužuje ovakav stadion!!! Samo naprijed
upravo to !!!Slovenci daju ponudu i nasi pristanu na cijenu i onda dodju u Bosnu i zaposle nase ljude da rintaju a svoje lafo strucnjake i projektante a mi nemamo dovoljno dobrih i kvalitetnih strucnjaka da to urade i ja njima ostane jos i para da zaposle prevodioca jer ne razumiju Bosanski......e jadu bosanski nikad nam se slovenci nece prestati sr..i na glavu i u j... u glavu i onda ce godinama ubirati rentu sto ce nas jado otvoriti burekdzinicu kod stadiona....Ah i onda ce pravdati da je izgradnja kostala 40 miliona ili ti duplo zato sto su slovenci donijeli svoje cesme napravljene u kini i to je skuplje a za te pare mogli su jos 2 stadiona takva da naprave...e Boze ovih nasih lopova pa to se milioni kradu ne krade se tu po 10-20 hiljada to je se prevazislo :(((bilo kako bilo raja ce da se raduje sto imaju novi stadion ma j.... ga nije bitno samo nek se gradi i radi
OVO JE OK. KOJICE MI K..... STADION, TREBA TRZNI CENTAR, NORMALNO SAMO PUSTITE SLOVENCE DA RADE, LJUBLJANSKA BANKA I ONI STO RADE OBILAZNICU. I JA BI OBOZAVAO OLIMPIJU DA SAM DOBIO POSO ZA NJIHOV STADION.
Grbavicu treba izmjestiti iz grada, ako je obnove na sadasnjoj lokaciji, cist promasaj
ma vazno je da ce biti trzni centar, samo to fali ba Grbavici!
JA VOLIM ZELJU ZA NJEGA SVE...................ZELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRSIO. TO VI NE RAZUMIJETE.