Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh vala svog malog upisujem i ja , ovo su dvije zive legende!!
a zasto se nisu okrenuli Velezu i pomogli tom BiH velikanu
Velez je propao sa komunizmom koji ga je i stvorio.Amen.
Ovakvi ljudi ce izgraditi suzivot a narod ce na izborima kad tad reci ne nacionalistickim strankama jer ostaviti djeci u amanet ovakvu drzavu je malo reci zlocin..
Bravo za Envera i Blaza. Jedini nacin da FK Velez ponovo stane na noge je investiranje u i rad sa najmladjima. Mostar posebno , a i Bosna I Hercegovina, su uvijek bili rasadnik fudbalskih talenata. Velez nije kupovao gotovu fudbalsku velicinu - on ju je stvarao. I na koncu konca, prodajom, debelo finansijski profitirao. Pozdravljam.
šta rade ova dva shuupka... zar nije trebo jedan u Ahmiće a drugi u Trusinu da se slikaju...
Moze mi neko prevesti znacenje rijeci "Športski"?
Popuši kulac, kad u Sarajevu organiziraju zajedničku školu s onima iz Istočnog Sarajeva, imaš se pravo javiti ... U međuvremenu šuti krnji glavni grad
@Karadoz.......Yebi ga, ja se bojim da tebi nitko i ništa objasnit ne može ... !!! Takav si tip i izgleda imaš puno problema...